Миналата седмица в Bend, Ore., 109 Канада гъски са евтаназирани по повелята на окръг Bend Park отдих. Някои жители на града планират да проведат панихида на моста Галвестън в Drake парк в четвъртък вечер, за да се помни убитите птици.

Действието последвано уикенд протест срещу убийствата.

Мъже Canada Goose Banff Parka дух Bg

The Times съобщава, че гъските, 400 на брой, са закръглени до четвъртък и евтаназирани. Идеята е да се предотврати гъските от летенето в самолети по начина, който принуди US Airways полет 1549 да направи аварийно кацане в река Хъдсън през януари 2009 г..

Говорител на разделението на услуги на дивата природа в Министерството на земеделието каза пред Таймс, че гъши населението на Канада е четири пъти през последните 20 години и отстраняването и euthanization на птиците е напълно необходимо.

поземлен собственик председател Джеймс Карол каза, че не знае за споразумението доскоро. Той каза, че договорът не е бил достатъчно голям, за да се изисква одобрение на съвета.

Saddle Brook жител Пат Сейърс каза, че е отвратен от виждайки торби за боклук, пълни с мъртви гъски, които са били обгазени в река Saddle County Park.

В свързано история, служители в една северната част на Ню Джърси окръг казват, че вече няма да се използва газ или оръдия, за да се отървете от досадните Канада гъски в техните паркове. Министерството на земеделието на евтаназия гъски с въглероден диоксид.

400 Канада гъски Убитите за Причини за авиационна безопасност

Прочетете историята на New York Times тук.

Parkgoers, които прекарват много време Мъже Canada Goose Banff Parka дух Bg в Prospect Park Бруклин забелязали нещо различно в последните дни: Всички на Канада гъски, които живеят в парка са изчезнали, според една история в Ню Йорк Таймс.