Според компанията, седмичната мобилен трафик, че търговците на дребно получават от Google е вече по-висока тази година, отколкото е било по време на пика на сезона на отпуските през миналата година.

градовете с най-висок интерес в Черния петък

Най-налагащи даровете на Google пазаруване са: игрови конзоли Таблети за носене технологии като дъски Fitbit Ouija Барби Dream House My Little Pony облекло като ловец ботуши, Канада гъска якета и панталони Jogger

Компанията също така, че 27% от купувачите са били търсят онлайн за Черен петък сделки от началото на тази седмица.

ярост Черният петък е започнало в нашата област, и проучване на Google го доказва. градовете с най-голям интерес в Черния петък, според проучването. Другите четири града са Нешвил, Тенеси., Мъже Canada Goose Banff Parka кафяв реплика Луисвил, Кентъки., Omaha, Nev., И Wesland, Mich. Това класиране се базира на дейност търсене Google за 'Черен петък' в цялата страна.

Google установи, че почти 50 процента от хората между 24 и 35 години онлайн магазин на смартфоните си, докато чакат на опашка в магазина. Също така, търговски търсения смартфон на Google са се повишили 350% всяка година, и те не се забавя.

Мъже Canada Goose Banff Parka кафяв реплика

Най-търсено в Google

водещите въпроси на Google за търсене са: Какво време магазините правят отворен за Черен петък? Какво време се стартира Черен петък? Кога Черен петък приключи? Какво да купя за Черен петък?