аз знам, че ще загубят девствеността си един ден. Когато този ден дойде, аз все още ще бъде на същите стари мен, брадавици и всичко останало. В същото време, аз ще се търси нов тайно общество, за да се присъединят.

Девствеността е само притежател място за много от несигурността и отчаянието на нововъзникващите зряла възраст. Това не е маргинализирана глас на територията на колежа, това е нечувано един. Колкото повече ние може да дойде да приеме тази нова откритост на девствеността и всичко, което тя обхваща, толкова по-малко от една стигма ще извършва. Необходимостта да се освободим от такава досадни заглавие ще се разсее. Нов глас заобикалящата захващане култура ще се чува. ще се формира чувство за принадлежност.

Въпреки това, докато отделните членове не са известни, девиците ходят сред нас в Северозападния университет, където аз съм старши. През 2009 г. тази тайна статус обременен около 30 процента от тялото студент, съобщава в-к студент. Северозападна не е сам. A 2013 проучване на възрастните хора в Харвардския университет показва, че средният брой на сексуалните партньори по време на техния колеж мандат беше един. Само един.

Тя изглежда като много други са се вслушали това съобщение. 'Свързване' вече не означава свързване към източник на електрическа енергия. Конвенционалната мъдрост е, че има по-широко разпространено захващане култура в колежите и университетите. Очевидно всеки прави деянието, докато аз съм ляв чувствам като дисфункционално аутсайдер.

Освен това, нашите сексуални истории са по-скоро като сексуални фикции. При проучване на Ohio State околните поведението на студенти, мъже, които си мислят, че са свързани с детектор на лъжата съобщават, че имат по-малко сексуални партньори, отколкото другите хора. Според мен в чата OkCupid, аз очевидно предпочитат да спят с някого след три до пет дати. Животът ми е надупчена с тези mistruths, които само изострят вече изкривен образ на девствеността.

Да, мамо, аз съм девствена.

Мъже Canada Goose Calgary графит цена българия

Dallas Morning News

Така че може би е време да оспори стигмата и недостатъка, че много от нас да обединим с не правят секс. Това изисква мен и другите да отмени нашата тайна членство общество. Девствеността, като етикет, не е нито добро, нито лошо. Тя просто е. Въпреки, че е неприятно, е в състояние да говори за девствеността си открито е огромен валидиране. Това не е като аз отивам да се представя като Дева Бен. Бих се краде търговска марка на Мери, за едно нещо.

Като такива, част от мен вижда девствеността като Мъже Canada Goose Calgary графит цена българия маймуна на гърба си; успешно пътуване до (посочете братство страна или слабо осветен бар) ще се откаже от всички фрустрации на моята мъжественост и lovability. Вече не е девствена, аз ще изпитвам чувство за принадлежност към захващане културата с всички останали. Ще ходи без ниско самочувствие мърляч и очите избягване на контакт, който рефлектира в по-малка проба. Аз най-накрая ще бъде мъж. Чуй ме реве!

Отново, това не е лесна задача. Въпреки това, има една причина, поради която Коперник е такава важна фигура. Светът, в действителност, не се върти около вас или от мен! Това е особено лесно да се забрави в Северозападния. На фона на привидно еднаквото ято Канада гъска облечен, успех Запада студенти, има малко дете във всеки от нас, който копнее да бъде обичан и приет. Разархивирате нашите якета да изложи истинските ни, сложни себе си може само обогатяват и задълбочават, което е в момента е важен, но много тесен диалог заобикалящата захващане култура.

За да е ясно, че не съм девствена от съзнателен избор нито Бог, нито моето вътрешно морален компас ми е казал, ти няма да консумират напразно. Точно обратното. Ако съм научил нещо от филма American Pie, това е, че аз съм само ще бъде млад веднъж, така че не мога да пусна тази възможност не се оползотворяват.

Аз принадлежа на тайно общество. В действителност, това е като тайно общество, което аз не знам някой от другите членове на моя колеж кампуса. Не, аз не съм с качулка Klansman. Това, което аз съм част от много по-престъпен. Никой не може, не дори и на родителите ми, знае за моята принадлежност.