Velocity, размер пелети и натоварване пелети трябва всичко да бъде отпечатано на кутията. Ползвал съм всичко от № 9 до No. 71/2 пелети и се заселва на No. 8s като добър компромис за траурни гълъби. Ако птиците са в изобилие, което означава, че мога да взема моите снимки, и ветровете са леки, аз понякога се стреля на 0.410 с No. 71/2 пелети.

Ето нещо друго, което трябва да знаете за пушка черупки. След като те са изхвърлени от пушката, те са особено обременяващи форма на отпадъци от метал и пластмаса. Аз бях взел празни пушка черупки от марки, които не са били направени през последните 50 години.

Това е четири кутии с черупки. Висококачествени пушка черупки струват около $ 2 кутия повече от евтини черупки. Не се скъпя на един от най-малко скъпи, но най-важните инструменти на вашия лов гълъб инструментариум.

С други думи, ловците ще прекарат около $ 7,0 милиона на черупки за лов гълъб. Това не се брои кръга на практика уволнен преди дори да започне сезона.

Аз също се опаковат няколко кутии с No. 71/2 товар 20 калибър и дори няколко кутии с висока скорост 71/2 товар в случай, че се сблъскват с високо летящи бели крилати гълъби или евразийски яка гълъби. И двата вида са по-големи от траурни гълъбите и по-трудно да се свалят.

Няколко хиляди пушки снаряди са били изстреляни тъй като гълъб сезон започна във вторник в повечето от Тексас. Дори повече, ще бъде застрелян до този уикенд. Ако 70 дни сезон върви добре, Тексас ловци ще чанта около 5 милиона гълъби с 25 милиона изстрела, Мъже Canada Goose Calgary дух българия около един милион кутии на пушка черупки.

Ако снимате с 20 калибър, купуват черупки с 1 унция на изстрел. Това варира в известна степен от производителя, но с 1 унция натоварване на № 8 изстрел съдържа около 410 топчета, в сравнение с 360 пелети в товар с 7/8 унция. Тя ви заснеме 12 габарит, да изберат за черупки с най-малко 11/8 унции изстрел. Не е нужно високи натоварвания за скорост за гълъби.

Дължиш го на играта, за да положи всички усилия, за да се възстанови всяка паднала птица. Дължиш го на традицията на лов настойничество да вземете всяко парче на отпадъци, независимо дали ляво от вас или някои други ловци преди години.

Weekend tipLabor Ден уикенд ще бъде зает един за Тексас игра надзиратели. Около 200 000 гълъб ловци ще бъдат далеч от първия гълъб сезон уикенда за повечето от държавата и пътища ще бъде претъпкан с развлекателни лодки.

Остин надзирател Греъм Джоунс заяви, надзиратели и други гребане служители безопасност планират насищане патрули по натоварените езера, включително и тези в района на Далас. Бъдете внимателни там.

не се скъпя за амуниции ще трябва по време на гълъб сезон

В действителност, допълнително прах такса при високи натоварвания за скорост може да е вреда, чрез създаване на по-малко последователен модел. Това е така, защото на деформация на меките оловни топчета се избута при високи скорости. Когато кръгли топчета са деформирани, те не летят вярно. Вие търсите за снаряди, които се изстрелват 1100 1300 фута в секунда.

събота, септември 12 неделя, септември 13: Втори уикенд на гълъб сезон в специалния White крилат Dove пространство в Южен Тексас.

До сега, няколко autoloaders не са успели да извадите евтини черупки, които не разполагат с 'сексапил', за да работят на действието и на цикъла на следващата снимка. В един сезон, средната ловец стреля по гълъби около 100 пъти.

четвъртък, септември в BBQ Руди, 1790 North Central автострада, Алън.

четвъртък, септември 10: Garland Mesquite Ducks Unlimited набиране на средства вечеря в атриума, 300 N. пета улица, Гарланд. За билети наричаме 214 724 7265.

най-вече аз ще хвърли над под пушка, защото имам чувството, че той стреля по-точно, отколкото с една цев Autoloader. Определена бонус с над недостатъчното е мога да го разбие и да се спре на изразходваните черупки от изхвърляне. Аз просто ги извадя от камерите и ги пуснете в игра чантата на моя колан черупка.

събота, септември 12: 16 ден Тийл патица сезон и Канада гъска сезон започва.

Мъже Canada Goose Calgary дух българия

Собствениците не обичам носилка. Ако те са обидени от котилото остави зад тази година, те ще бъдат по-малко вероятно да приветстваме ловци през следващата година.

An Autoloader или пушка-помпа изхвърля на изпразва няколко фута, перпендикулярна на изстрела. Изпразва са доста лесно да се намерят, ако се стреля от гола земя, не е толкова лесно, когато ви гонят от тревиста или рошав област.

Откъде знаеш, че сте закупуване добри черупки? Цената е обикновено, но не винаги, е добър показател. Погледнах онлайн в няколко големи търговци на дребно, които боравят с милиони черупки една година и е установено, техните цени пушка черупки не са особено съвместими.

CALENDARSATURDAY, септември 5 неделя, септември 6: Първо уикенд на гълъб сезон в специалния White крилат Dove пространство в Южен Тексас.

Когато шофирате по магистралата и да видим всички тези найлонови торбички, не знаете кой осеяна уличните платна. Когато видите поле гълъб осеяна с празни пластмасови черупки, за да знаете точно кой го е направил.