След обстойни проучвания Хънтър и вход, на DWR препоръчва тъмно промяна лов гъска в северната част на щата Юта. Промяната ще позволи Канада лов гъска да се проведе по-късно в зимата в по-голямата част от северната част на щата.

Мъже Canada Goose Chateau Parka военноморски флот цена българия

След преглед на идеите, жителите могат да изразят своите мисли по време на предстоящите срещи на Регионалния консултативен съвет или по електронна поща.

членове

популярно събитие наблюдение на диви животни, наречен Goose фестивал Snow случва в резервоар в близост до делтата на февруари, каза Блеър Stringham, DWR прелетен дивеч координатор птица. на лов по време на най-февруари ще намали конфликтите между лова и на фестивала.

Съвета ще споделят входа те получават с членове на Wildlife съвет на Юта. На борда ще се срещне в Солт Лейк Сити на 02 Декември, за да одобри правила за Юта 2016 лов водоплаващи птици.

дати, часове и места за заседанията на Съвета, са както следва:

Промяната ще отнеме голяма част от Мъже Canada Goose Chateau Parka военноморски флот цена българия северна Юта от Goose пространство на Северна и го поставете в състояние General Goose пространство. Ловът през повечето от Северна Юта ще започне 01 Октомври и продължи до октомври 13. След това, сезонът ще приключи до 22 октомври, когато ще отвори отново и продължи до 22 Яну

DWR предлага промени до 2016 г.

Северна Регион: вторник, ноември Main, Спрингисвилд Южен регион: вторник, ноември Royal Хънтър Drive, Ричфийлд Югоизточна Регион: сряда, ноември Main, Green River Североизточна Регион: четвъртък, ноември пролетното Ave., може да се изпрати пролетното Коментари