Мъже Canada Goose Chateau Parka дух българия

Mase и съпруга си, Джим, започна подписка с искане за СНП да започне корморани усилия за контрол, както и повече от 3000 подписа са доставени 13 Октомври до Марк Holsten, комисарят DNR. Rep. Джон Клайн, който представлява областта Waconia, и държавната Rep. Павел Kohls, R Виктория.

офицер за опазване на Аарон Kahre наскоро спря една шапка ускоряване чрез не събуждане зона на езерото Minnetonka. Когато попитах защо той летеше, на твърда сламена шапка каза партньорът му трябваше да се използва в банята. Kahre отбележи, Мъже Canada Goose Chateau Parka дух българия че Не мислех представляват партньор на The твърда сламена шапка по-късно получи билет за риболов без разрешително.

Duck сезон забавя: Минесота патешки ловци видели по-бавен успех миналата седмица, но продължиха студено време е натиснат повече патици в държавата, според доклада на седмична водоплаващи DNR. Проучванията показват, повечето области видяха увеличения на патешки номера, но изглеждат концентрирани в определени области. Ring накован номера патешки строяха на Северния централен езера.

Вторият уикенд на лова на стрелба с лък елен Camp Ripley започва в събота.

Синди Mase, който оперира в Towne Marina на популярния риболов езеро, каза тя оценява ушат корморан населението, постигнато между 3000 и 5000 това лято. риба яде птици на са били обвинявани за намаляване на перде и костур номера на Leech езеро, и Mase притеснява подобно бедствие очаква Lake Waconia.

Жителите и собствениците на бизнес около езерото Waconia вярват на запад метро езерото има корморан проблем, и те настояват за Минесота Министерството на природните ресурси направим нещо по въпроса.

ушат корморан са федерално защитени прелетни птици, така че всички усилия за контрол на езерото Waconia ще изискват одобрение от. Риба и Wildlife Service. Министерството на земеделието на дивата природа на услугите е стрелба кормораните върху Leech езеро от 2005 г. насам, премахване на повече от 13,000 птици. Това лято, 3100 Корморани са били извадени от езерото. Риболовците също са се оплакали за прекомерни корморани на езерото на Уудс и езерото Winnibigoshish.

Корморани вредител в близост до езерото Waconia

Lac Qui Parle лов гъска: The West Central Goose зона възобновява събота, но гъши номера Канада все още изостават от миналата седмица. The СНП съобщава на 10,000 гъските в Lac Qui Parle е подобрение от предходната седмица, но все още надолу от 36,000, които са типични за това време на годината.

здравия разум, че ние се грижим за тези птици, каза Mase. като твърд време се чудех защо на СНП ISN прави нещо. Waconia е езеро на 3000 акра в Карвър окръг. Уеб сайтът на DNR го описва като като разнообразие на водните местообитания, които създават популярна, много видове риболов. реколти още изостават: Повече студено и влажно време е причинило реколта от царевица и соя, за да паднат още изостава от графика в Минесота, допълнително пропадане ловци фазан. Миналата седмица, само 34 на сто от соя и 3 на сто от житото са били събрани в Минесота, в съответствие с Националната земеделска статистика служба. С сезон на огнестрелни оръжия елен по-малко от две седмици, бавно царевица реколта заплашва да направи елен лов трудни, защото ниви предоставят убежища за елени.

Minnesotans Джейсън Summers на Лино езера и Troy Bilbrey на Уайоминг наскоро зае второ в ПРО Muskie Турнир Трейл първенство на Медисън верига от езера в Уисконсин.

асистент на Holsten каза комисарят получи петицията и го изпраща на Dave Шад, директорът агенция на риба и диви животни. Шад не е непосредствено на разположение в петък, нито пък други DNR експерти в областта на рибарството.

кормораните са тревожни, защото СНП е с помощта на специални наредби и складирането до увеличаване перде население в езерото Waconia, каза Mase.

Добри брой мигранти Канада гъски все още са в Канада, както на миналата седмица; гъши номера са били оценени като около държавата.

Знаете ли, че? Scot буря от Фрийпорт, Minn., Наскоро завърши втори във Федерална Duck Stamp конкурс, спечелен от Робърт Bealle на Мериленд. Bealle боядисване на американски фиш ще украси за 2010 г. 11 федерален печата. Буря спечели през 2004.

Минесота мечка ловци убити 2,622 мечки тази есен, топинг миналата година реколтата от 2100. убийство на мечка отиде тази година, въпреки че са издадени по-малко разрешителни.