Oldenburger каза условия обсег са толкова добри, защото на летните дъждове, че гълъбите са все още гнездят. Това означава, че много незрели гълъби в началото на сезона чантата.

четвъртък, септември в BBQ Руди, 1790 North Central автострада, Алън.

четвъртък, септември 24 Lone Star Пъдпъдъчи глави учредителната Пъдпъдъчи Forever срещи в Конгресния център на Grapevine.

Дати за Северна и Централна Dove зони се 1 септември и 24-ти октомври и 18 декември до януари 1. гълъб сезон South Zone е 18 септември до 21 октомври и 18 декември до 22 януари

но не забравяйте този съвет, ако те застрелям евразийски разнообразие

CALENDARTUESDAY, септември 1 Dove сезон започва в Северна и Централна зони.

четвъртък, септември 10 Garland Mesquite Ducks Unlimited набиране на средства вечеря в атриума, 300 North Пето Св, Гарланд. За билети наричаме 214 724 7265.

събота, септември 12 16дни Тийл патица сезон и Канада гъска сезон започва.

събота неделя, септември 5 6 първия уикенд на гълъб сезон в специалния White крилат Dove пространство в Южна Тексас.

Прогнозата на гълъб сезон е много добра, както винаги. Макар гълъб програма лидер на отдел Тексас паркове и дивата природа Шон Oldenburger все още се схрусква номера, тя изглежда като цялостна оценка на състоянието на траур гълъб е около 29 милиона, а това е значително по-висока от дългосрочната средна стойност от 24,7 милиона евро.

Мъже Canada Goose Chateau Parka сив цена българия

'Има толкова много гълъби, както съм виждал около Eastland, Moran и Пътнам', каза Хопкинс. Има много слънчогледи и Кротон достъпно. Тя изглежда като ловци ще имат голям отвор ден в тази област. '

Това е просто траур гълъби, които са доминиращите селските гълъби. Texas също има здрава популация на бели крилати гълъби (около 6,6 милиона през 2014 г.), които са по-град ориентирани, и бързо нарастващия брой на Евразийския яка гълъби (около 2,8 милиона през миналата година). Риба и Wildlife Service е одобрила искането на TPWD да удължи гълъб сезон с още 20 дни в 2016 17 сезона.

Dove сезон започва в повечето от Тексас на 1. септември Ето вторник тази година. Аз лично съм в полза на щафетата първата голяма ловния сезон в събота, но 1 септември е дългогодишна традиция и не изглежда вероятно да се промени в скоро време.

Лов на екипировка Рой Уилсън ловува около Хамлин, северно от Abilene. Той каза, че номерата на гълъб в неговата област изглеждат добре. Добри условия местообитания имат гълъбите разпределени повече от обичайното, но фермерите сега оран до житни поля, които са твърде мокра за прибиране на реколтата, както и че трябва да се концентрира птици.

Ловците, които вземат евроазиатските гълъби в допълнение към родния птици трябва да помнят, че една игра надзирател не може да направи разлика между почистват евразийски гълъб и малко по-малък whitewing.

Уилсън очаква да ловува предимно в Milo области, които са в изобилие в своята област. Дъсти Грийвс, който ловува в района Coleman, каза той има няколко области, които са натоварени с гълъби, но те не са обичайните си горещи точки.

събота неделя, септември 12 13 Втори уикенд на гълъб сезон в специалния White крилат Dove пространство в Южна Тексас.

евроазиатските гълъбите се считат за инвазивни видове и не са защитени като диви птици. Това означава, че не съществува нито една граница торба, нито който и да е сезон, забранен за Евразия гълъби. Границата остава 15 дневно, в съвкупност, за траурни гълъби и / или бели крилати гълъби.

Майк Хопкинс, който има гълъб лов лизинг от Denton County, каза областта Denton е предизвикателство, защото от времето на жътвата на Мило култура. Най-добрите места, каза той, са около пшеница, че не е бил събран през юни, защото на мокри условия. Повечето птици Denton Каунти са бели крилати гълъби, пътуващи в големи ята.

петък, септември 18 Dove сезон започва в Южна Zone.

Единствената промяна на сезоните или подзаконови нормативни актове е разместване на датите, които добавят още пет октомври ловни дни за Северна и Централна Dove зони, районите на най-голямо значение за ловци Далас площ. Тези дни се обръсна гълъб сезон зима, когато малцина Северна или Централна зона гмурна ловци са далеч.

'Очаквам добър сезон, но е по-различно от това е било в миналото и аз съм сигурен, че това е заради дъжда,' каза Грийвс. 'Имаме някои области, които имат повече пъдпъдък от гълъби. Пъдпъдъците са наистина отскочи.'

Също спазва законните часа на снимане, 30 минути преди изгрев до залез слънце. Направете търсене в интернет, за да се определи официална изгрев и залез, за ​​където се ловува. Sunrise случва девет минути по-късно в Abilene, отколкото в Далас.

Оставете крило прикрепен към Евразийския гълъб трупа като идентификацията на видовете маркер и ще остане Мъже Canada Goose Chateau Parka сив цена българия далеч от неприятности с надзиратели.