Doughty става известен със своите подробни, реалистични графики. Той каза, че се постара да снимам и рекордни сцени в областта, за да може по-късно произвеждат работа, че 'винаги звънна вярно' с ловци, рибари и наблюдатели на дивата природа.

Събитието стартира Doughty на кариера в дивата природа изкуство, която продължи пет десетилетия и е го прави един от най-разпознаваемите имена Уисконсин в областта.

'Имам около 200 години на материал, за да работят върху', заяви Даути. 'Каквото и духа ми се струва, че е мястото, където и да отида.'

Doughty каза на родителите си насърчават таланта си, като го купуват набор от цветни моливи. Баща му помогна внуши любов на открито, като приведе Doughty заедно на лов и риболов, екскурзии от времето, когато той може да ходи.

Правилата включват 60 дни лов патица сезон с шест патица дневен лимит и на 92 ден Канада лов гъска сезон в външните зони.

Художник продължава да се печати на одобрение

Doughty живял и работил в продължение на много години в Brookfield, след това се премества в Hazelhurst преди да се върне към югоизточна Уисконсин, където той и съпругата му Кристин, сега живеят. Той държи студио в тяхната Colgate дома.

'Това беше просто естествено за мен, за да се превърне моя молив и четка за дивата природа изкуство', заяви Даути.

Робърт Andrea на Спунър поставен на първо място в дива пуйка конкурса печат на 2016.

Doughty, 74, живее в Colgate и произвежда по-малко бройки от него, след като направиха. Но две нови произведения са го върнали към дивата природа изкуство прожекторите на държавата.

В юли съди за 2016 Wisconsin печат дивата природа конкурси за проекти, Doughty поставен на първо място в категориите на водолюбиви птици и фазани. Картините на чифт пръстен гърло патици и пръстен гърло фазани, съответно ще красят 2016 Wisconsin печати, предвидени за ловци и купувачите на печатите.

Мъже Canada Goose Chateau Parka тен Bg

наредби водолюбиви одобрени: Бордът на директорите на природните ресурси в сряда одобри пакета от 2015 ловни водоплаващи Уисконсин правила, изтъкнати от СНП.

'Това е стара моя квартал,' каза Doughty. 'Бих прекарват часове на пода на дома ни, скициране и мечтае за приключения и на открито.'

За да закупите 2015 марки, кол (888) 936 7463 или посетете сервизен център DNR или изложбата DNR в Държавната панаир.

Журито за 2016 Wisconsin печат дизайни, включени Дъг Fendry, регионално дивата природа биолог с фазани завинаги; Брус Urben, председател на борда на директорите на Асоциацията на Уисконсин водолюбивите; и Paul Изчакайте, редактор и издател с Delta водоплаващи птици.

да видите произведения на изкуството, създадени от Doughty и Андреа, посетете DNR павилион членка панаир на Уисконсин. Печати, направени от техните произведения на изкуството, се очаква да бъде на разположение през март следващата година и ще бъдат валидни за лиценз годината 2016.

Министерството Мъже Canada Goose Chateau Parka тен Bg на природните ресурси провежда ежегодни конкурси за Уисконсин водолюбивите птици, фазани и диви пуйки печати.

И в удовлетворяващо кръг, произведенията са показани тази седмица в Уисконсин-членка Fair Park в West Allis, три пресечки от детството Doughty на домакините.

Когато се върна в югоизточната част на Уисконсин след военна служба, талантът му бе го забелязал от член на главата Южна Suburban на Ducks Unlimited.

С течение на годините, той получи признание за лосове отпечатъци, за да помогне на усилията лосове реинтродукция фонд Уисконсин, както и две пътеки нагоре завършва в световно известен федерален конкурса на патица печат.

Той спечели 15 Wisconsin печат конкурси за проект. След като помете всички три в състезание за дизайн на 2005 г., той реши да не се влиза отново, докато тази година.

Doughty каза той остава също толкова зает, както той иска. Той знае, че никога няма да свършат на вдъхновение.

Продажбите на печата на Турция повдигат около $ 750.000 годишно за подобряване на местообитанията, образователни проекти и оборудване покупки, според DNR служители на дивата природа.

По-късно, той рисува горещи пръти в магазин авто тялото. ВМС на 18 години и работи като художник на борда на самолетоносача USS Intrepid, вземане на пристанище на посещение книги, боядисване лого върху самолети и признаци на чужди езици, за да поздравят, посещаващи официални лица.

Победителите получават никакви пари, но те не се получи дървена табелка, на плоча на първо място дизайн и признаване.

добивите фазана гербови около $ 300.000, 60% използват за производство и фондовите фазаните и 40% за проекти местообитания. Печатът на водоплаващи птици произвежда около $ 375.000 за работа местообитание, около две трети от които е в Уисконсин, и остатъка се изразходват за разплод основания в Канада.

По предложение на члена, Doughty дари оригинална дивата природа живопис към групата на опазване на своя годишен набирането на средства.

печата на фазан продава за $ 10, печат на водолюбивите птици е $ 7, и печат на Турция е $ 5,25.