Мъже Canada Goose Chateau Parka черен реплика

области водолюбивите почивка, затворени за лов по време на редовния сезон, са отворени по време на началото на сезона. Най земя в тези места за почивка, е частен, така че ловци могат да се нуждаят от разрешение за лов.

Жителите нуждаят $ 5 ранното свидетелство за гъши Канада и обща игра и местообитание лиценз. Също така, жителите на възраст 16 и повече години се нуждаят от малък лиценз игра. Нерезиденти се нуждаят само лиценз от $ 50 за ранно Канада гъска, и свидетелството е валидно щата, без да броим срещу лиценза редовен сезон на 14 дни.

Федерален патица печат за ловци възраст 16 и повече години, и сертифициране Harvest Информация програма, се изисква, започващ 01 септември

Сезонът ще открие 15 август и ще продължи до 15 септември, с изключение на река зона Мисури, където сезонът завършва 7. септември началото на Канада гъска сезон има лимит от 15 дневно и 45 във владение.

В началото на ловния сезон е предназначен за намаляване на местните гъши номера Канада. Въпреки либерализирани разпоредби за последните няколко години, с по-дълги сезони, големи граници чанта и разширени часа на снимане, на щатско населението остава висок, с номера и горните цели населението.

2015 North Dakota Рано Канада гъска Сезон

и записва номера на HIP на техния лов, риболов и furbearer сертификат. Тези, които са се регистрирали, за да ловува гъска сезон пролет светлина в Северна Дакота, не е нужно да се регистрирате с HIP отново, тъй като Мъже Canada Goose Chateau Parka черен реплика се изисква само веднъж годишно.

Граници и снимачни часа за началото на сезона, са различни от редовния сезон. Стрелба часа по време на началото на сезона са един половин час преди изгрев до залез слънце дневно.