Историята на Horicon Marsh е тази, която трябва да бъде по-добре разбрано, Volkert вярва.

'Ние искаме да се уверите, че когато хората идват тук, те наистина разбират какво е Horicon Марш', каза Volkert. 'Това е един лов, тъй като в края на ледниковия период. Ние ще говорим за историята на лов на блатото, от лов на пазара и частни ловни клубове в края на 1800.'

'Независимо дали сте патица, гъска или елен ловец или лице с фотоапарат или бинокъл, дивата природа е жребия', каза Volkert.

За тази цел строителство се очаква да започне през август или септември на Horicon Marsh Международен образователен център на $ 4,800,000.

Когато бъде завършена, сградата на 24 000 квадратни фута ще има експонати, дисплеи, аудитория и аудио визуален център, класни стаи и лабораторно пространство, където децата в училище и други могат да имат ръцете на учебен опит.

Канада гъски почти изчезнаха от състоянието, в 1950

Мигриращите гъските в Horicon отиде от само 800 през 1940-те до една четвърт от един милион птици от средата на 1970 г., каза Volkert.

През 1957 г., Volkert каза на СНП започна опитва да възстанови на място за гнездене на гигантски гъска населението на Канада в Horicon с заловените запълващи диви птици и птици, получени от игра животновъди. Днес не е нужно да изглежда много трудно да се види колко успешна е, че усилието.

Възстановяване на огромното 32000 акра влажната зона, които са били изоставени и се оттича в началото на 1900, започна през 1927 г., когато блатото стана първият официално определен район дивата природа Уисконсин.

Когато видите стада от гигантски Канада гъски в почти всеки парк и голф игрище тези дни, че е трудно да се повярва, че само преди 50 години, се смята, птиците да са изчезнали от държавата.

'Много хора не осъзнават колко сериозно населението на гъска е намалял', каза Бил Volkert, дивата природа възпитател и естествоизпитател с Министерството на природните ресурси в Horicon. 'През 1950, на миграционния стадото на Канада гъски е в беда и ние решихме, че на местно ниво за разплод гигантски Канада гъски бяха изчезнали.'

Повече от 500,000 души посещават блатото всяка година.

Приятели на Международен образователен център на Horicon Marsh е създадена през 1994 г., за да помогне за набиране на средства за проекта на сградата. 'Ние все още трябва да набере около $ 150 000', каза Volkert.

Центърът също така ще има постоянна музейна с експонати на индианец и дни за сетълмент и обясненията на блатото като система за еко. Блатото е дом на 296 вида птици и е най-големият гнездене зоната за червенокоса патици в източната част на САЩ.

Мъже Canada Goose Chilliwack Bomber дух евтин

Ducks бяха първоначалния фокус, но Канада гъски както на мигрантите и на местно ниво за разплод гъски също започнаха да се възползват от възстановяването.

Центърът, който ще предлага гледка на блатото, ще функционира едновременно като дестинация и шлюз, където в допълнение към гледане на експонатите, посетителите могат да вземат карти и друга информация.

'Беше ловците на патици, който избута, за да го това', каза Volkert.

Центърът, който се очаква да бъде завършен през 2008 г., е разширяване и обновяване на текущата DNR сервизен център, който се намира на разстояние Highway 28, между Horicon и Mayville, на източната страна на Мъже Canada Goose Chilliwack Bomber дух евтин блатото в Dodge окръг.

'Днес ние се опитваме да задържите броя до 200 000 на блатото', каза той. 'Това е най-голямото стадо на мигриращите Канада гъски в света.'