'Канада гъска е наясно с най-малко един случай на действителния объркване, когато потребителят видя Sears якето и го смята за Канада гъска яке, или' подвеждаща свалям 'и впоследствие се оплака на Канада гъска.'

'Има доста няколко марки там, че да използват тяхното лого в кръг и Канада гъска не могат да твърдят, че той е измислил това.'

Компанията иска Федералния съд да разпореди Sears да спре продажбата на палтата, че тя казва, прилича му 'Кенсингтън' палто, червен три дължина четвърт палто с кожа почиства качулка.

Мъже Canada Goose Citadel Parka военноморски флот българия

Канада гъска е също така обвини Sears за продажба на друга марка Мъже Canada Goose Citadel Parka военноморски флот българия на якета го казва нарушава своите търговски марки. Саката Времето Gear, които се продават в 'близост' с якета Сиърс, също имат кръгло лого на горното рамо на ръкавите на якето, като Канада гъска облекло, делото е изведено.

Canada Goose самите сметки в съдебния процес като 'канадска история на успеха.'

'[Sears] е умишлено се стреми да въведе в заблуждение потребителите и потенциалните потребители да вярва, че те са закупуване на' долен край 'Канада гъска яке, което е предназначено за продажба в Sears,' Canada Goose пише в своята искова молба.

'Нашата марка е доста различна от тяхната, и няма да настъпи объркване между двете каквато', пише Vincent Мощност в изявление.

Канада гъска пише в съдебния процес, който го е продал повече от 225 милиона $ в палта и аксесоари повече от 600,000 предмети в цяла Канада от 2005 г. насам, въпреки че използва същите фигури в делото International Clothiers, подадена през януари, 2012.

Канада гъска съдени International Clothiers Inc. миналата година, изведено от това умишлено проектирана лого и го поставя върху сака, за да имитират Канада гъска Arctic Програма дизайн търговската марка.

Канада гъска съди Sears за нарушение търговска марка върху 'отличителни' анораци

Делото по-късно е било изпълнено в тайните клаузи.

Sears все още не е подал отговор в съда за делото на търговска марка нарушение, подадена тази седмица, но говорител заяви, че компанията смята, делото да бъде 'несериозни' и 'без заслуги.'