A Канада гъска е бил убит от двама Dexter тийнейджъри. (MLive File снимка)

Мъже Canada Goose Citadel Parka дух Bg

'Надяваме се, тези млади мъже ще получат смислен интервенция. В същото време, HSHV ще продължим да работим, за да не само защита на животните, но за да се предотврати жестокост чрез осигуряване на хуманно образование, която учи децата състрадание и уважение към живота.'

'Когато пристигнахме на женската се защитава гнездото си и й партньор от мъжки пол беше безжизнено във водата. Според свидетел, той сблъскват момчетата, но беше твърде късно да спаси мъжа.'

Според информация от Humane Society на разследване Huron долина, на Инцидентът е станал на 13 април Момчетата получиха по отсрочени изречение с шест месеца пробация и задължително обществено полезен труд.

Двама тийнейджъри от Dexter признава за виновен за жестокост към животните, след като разбира се хвърлят камъни по един чифт, заплодени Канада гъски, в резултат на смъртта на мъжкия гъска.

'Двете момчета, които се случи да бъде бейзболни играчи, допуснати до хвърляне на камъни по един чифт Канада гъски,' Michele Baxter, жестокост изследовател на HSHV, се казва в изявление.

общественополезен труд, след като пребиване с камъни смъртта на Канада гъска

'Това е една много тъжна ситуация за всички участници. Знаем, че като удоволствие в измъчва животно може да бъде смущаваща червен флаг. Ние също така знаем, Мъже Canada Goose Citadel Parka дух Bg че семената на състрадание са в рамките на всички нас, но те трябва да се подхранва,' Таня Hilgendorf, президент и главен изпълнителен директор HSHV, се казва в изявление.