водолюбиви ловци ще си спомнят, че забраната за стрелба canvasbacks се надигна миналата година, което позволява на ловците да вземат две. Avers очаква този регламент ще бъде отменена тази година.

Avers мисли Прогнозата за 2008 г. е неправилна. Изследването е направено късно, забавено от дъждове и топло време, които предизвикаха ранен Мъже Canada Goose Citadel Parka сив българия листа навън и закриват видимост. Дори и така, в дългосрочен план спадът е непоклатима.

Мъже Canada Goose Citadel Parka сив българия

'Но, за да се тества тази идея, ние трябва да видим нивото на водата да излезе и да видим, ако населението на размножителния борби.'

Промени стан за предстоящия сезон водоплаващи

северна потапница показа подобрение, до 8% през 2007 г., но те остават 27 процента под дългосрочните средни.

Чантата е бил повдигнат, за да пребивават население гъска в шах. Въпреки че населението гъска Мичиган леко спадна през тази година, от 218 000 до 208 000, и тенденцията в дългосрочен показва стабилно увеличение.

Мичиган търси да правя далеч с неговата безброй специални разпоредби, предназначени да защитят регионални популации гъши и да приеме по-опростен подход.

ловци Дък има вероятност да видите някои промени и Мичиган гъши ловци ще най-категорично.

Avers не очаква границата на чантата, за да се промени за зеленоглави патици през тази година. Мичиган вече е по-ограничителни от други държави, което позволява на ловците да стрелят само един, където рамката дава възможност за две.

население canvasback спадна 44% от 2007 г. и е с 14 процента под дългосрочното средно равнище. Шилоопашата патица отпаднали 22 на сто и са били 36 процента под дългосрочните средни. Други видове отпаднали, както и, но остават над дългосрочното си средно.

За патешки ловци, нещата са малко по-несигурни. Дък номера са установени като са прерийните дупка разплод петна. Риба и Wildlife Service, намерени патешки популации са спаднали 9% спрямо миналата година, като се започне от 41,2 милиона до 37,3 милиона разплод патици. Промяната, макар и остри, все още остава с 11 на сто над дългосрочната средна стойност за последните 52 години. и Канада спадна тридесет и седем процента от миналата година поради суша, 10 процента под дългосрочните средни. Това отсъствие на вода повлияха многобройни видове, особено pintails и canvasbacks.

Avers наскоро е бил нает да запълни позицията. Тя идва да Lansing от Saginaw Bay, където тя е биолог, който отговаря за управлявани области водолюбиви на СНП е. Риба и одобрение Wildlife Service. Нейната наредби комитет се срещнаха тази седмица, за да направи преглед сезон препоръки от Flyway Съвета на Мисисипи.

'От данните, които имаме, това няма нищо общо с прибирането на реколтата,' Avers каза. 'Едно от основните неща, които се намират намалява нивата на водата, особено Големите езера водни нива, корелира добре с дива популация.

зеленоглави патици, все по-популярни кариера, бяха установени 7 на сто, но все още 3% над дългосрочната средна. Федерални проучвания оценяват населението на зеленоглава патица по 7,7 милиона, което е спад от 8,3 милиона през 2007 г.

В Мичиган, обаче, нещата са по-лоши. развъждане зеленоглави население на държавата са в тяхната девета поредна година на спад. Пролет проучвания разписа най-малкия номер на запис, 189,000 зеленоглави патици, надолу от 293 000 през 2007 г. Пикът беше през 1992 г., когато 567,000 разплод зеленоглави патици бяха разписа.

Федерална дива служители са били отговарящи тази седмица, за да се определи рамката за предстоящия сезон водоплаващи птици. Ловците скоро трябва да знаят дали имаме умерено или либерални сезон, дали имаме 60 дни отново, или, може би по-малко.

Но причината остава въпрос. Avers каза като 60 дни ловен сезон през последните години, не изглежда да е проблема.

'Ние търсим да се премахне с население зони Мисисипи долина в западната част на страната и южните Джеймс Бей населението зони на източната страна на държавата', каза Avers 'Искаме (правилата), за да се приведе в съответствие с патица зони и имат север, средна и южна зона. Ние сме възнамеряват да управляват населението на гъши различен, по-цялостно. '

'Имаше остър спад в canvasbacks', каза Avers. 'И ние сме виждали дългосрочен спад в pintails така и canvasbacks.'

ловци гъска, например, ще бъде в състояние да стреля повече гъски по време на началото на Канада гъска сезон Мичиган, която се открива 01 Сеп щата. Дневният лимит е увеличен от три до пет гъски на ден. Промяната в правило е одобрен от Комисията за природните ресурси през юли.

Холистичният управление означава гледане на населението като цяло, а не се опитва да управлява за малки подгрупи от населението. Това също би означавало премахване на квотите за сезона за управлявани лов в звената за управление на гъши където квоти са били използвани в миналото, за да се защитят някои мигриращи популации.