коли бактерии затваря Wildcat езерото плуване област

Мъже Canada Goose Constable Parka графит Bg

, че нищо в сравнение с 738, който затвори плувен района на езерото Island 9 юли Канада гъска акане е да се смята виновника там. Тя отново пет дни по-късно.

ни казва, ние имахме едно изолирано събитие, по всяка вероятност понеделник или вторник, каза Zimny.

слънчев ден като този, особено ако никой във водата, бих се очаква тя да продължи да се откажа, Zimny ​​каза на броя на Е. коли. то вероятно да бъде отворен от уикенда, ще е моето предположение.

плуване плажа е парка само извън граници зона. Предупредителни знаци са били публикувани.

Пробите са взети сряда от четири места по протежение на брега и осреднени заедно показват E. брой коли на 157. Нивото на затваряне е 126.

Wildcat бактерии вероятно е резултат от един плувец инцидент, като мръсна пелена, каза Джим Zimny, специалист качество на водата за здравето обл. Високото проба дойде от единия край на плажа.

Хората са съветвани да избягват всякакъв контакт с плуване вода, блатни или играе, където водата може да бъде погълнат или да получите в устата, носа или очите, защото на повишен риск от заболяване. Стари и млади хора и тези с отслабена имунна система са най-възприемчиви. Не е имало съобщения за заболяване от излагане на езерото.

квартал Здравният планира да вземе още една партида от тестове четвъртък и има налични резултати петък. Слънчевата светлина деактивира бактериите, което може да се случи бързо.

CENTRAL Kitsap Kitsap Public Област Здраве затворен Wildcat Lake County Park плуване плаж в четвъртък сутринта заради високите нива на Е. Мъже Canada Goose Constable Parka графит Bg коли бактерии във водата, но тя може да отвори отново във времето за хладно уикенд натопи.