'Това е най-доброто време, за да видите совите поради метеорологични условия', каза Джейми Богарт, научен сътрудник на центъра и на ръководството за вечерта. 'Това е тихо и спокойно. Вятърът е ниска. И, като хищни птици, те са специализирани за нощен живот и нощ лов.'

Надеждата беше, за да зърнат на нощните хищници в короните на дърветата. Просто слух далеч повикване отекна през гората е по-вероятен сценарий, и само един бухал (евентуално два) можеше да се чуе вика по време на Мъже Canada Goose Expedition военноморски флот цена цялата екскурзия.

Докато думата 'хищни птици' може да подсещам на гъвкавите, кръвожадни динозаври от 'Джурасик World', в този случай тя се отнася до 'хищни птици.'

Богарт доведе екипажа около района на сградата на Lloyd Center на Potomska Road. Оборудван с Boombox и запис лента касета на различни птици разговори, Богарт се опита да вдъхнови един бухал в гората, за да се обади и да реагира.

Owls ще освиркат един на друг, като средство за обявяване на тяхното присъствие, маркиране на тяхната територия, привличане един към друг или локализиране на тяхното потомство.

В ранните сутрешни часове на 07 февруари, сови Dartmouth бяха определени от друга характеристика: пълно незачитане на prowlers, които останаха до много късно, за да чуе техните сирена повикване.

Богарт каза моделите метеорологични водещи до събитието може да са повлияли на сови са изложени и за тази вечер. Особено, птиците биха могли заети преструктуриране гнездата си след последната снежна буря.

по-впечатляващ е смисълът птици от погледа.

Owls, по-специално, са прочути с широки лицеви дискове, които помагат за задвижване на звука за слуха. На кичури, които се появяват от двете страни на някои бухали глави могат да бъдат объркани с ушите, но оперението е всъщност просто украса, за да птиците изглеждат по-големи и по-заплашително. Птицата чува през дупки отстрани на главата му.

Но защо толкова късно през нощта? Защо в средата на зимата?

Birders слушат за дюдюкания под звездите

Мъже Canada Goose Expedition военноморски флот цена

Групата стоеше в пълно мълчание, както Богарт играе на лентата, които чакат да чуят или видят нощните същества. След няколко неуспешни опита, екипажът стъпи в микробус на Lloyd Центъра и пътува към района на Алън Neck Road да се намери готов птичия участник.

Въпреки липсата на участие на птиците в разходката, пътуването завърши с естествена функция на всеки можеше да разчита на: изгрева. След излизане от гората, групата се осмелил да цариградско грозде Island в Уестпорт, за да видите блестящ оранжев връх слънце от облаците.

'Те могат да видят в мъждивата светлина', каза Богарт. 'Те може да усети гризач в листата от сто ярда. Те също имат пера, които са неутрални по време на полет.'

През уикенда, около 10 души се събраха на Lloyd център за околна среда за лов.

Под ослепителен звездното небе, една малка група търсене за сови в гората, но, за голямо огорчение на Birders ', на грабливите птици явно не дават силен смях.

Тези видове птици обикновено се характеризират с техните закривени клюнове и остри нокти, както се използват за лов и отнема много други животни. Някои по-големи видове сови ще атакуват и се яде нищо толкова малка, колкото е гризач до толкова голям, колкото по-Канада гъска.

Птиците имат много други адаптации, които са ги насочени към живеещите в тъмните, гористи среди.