A топоним е име, което идва от място.

Сайтът Long Island Iced Tea казва мощен напитка е, наистина, изобретен в Лонг Айлънд в Oak Beach Inn през 1970г. Уебсайтът на държавната признава, че ръждиви петна се отглеждат в други държави, но предполага, че тези други са искащи да станат. Държавата има картофи комисия, музей на картофи и много повече. картоф на Айдахо дори има една книга, написана за него наречен, 'Аристократ Мъже Canada Goose Expedition голям огън на открито Bg в чул.' Това е един свитък, че понякога разпоредители новаци в света на суши. Той има авокадо, краставица и раци (или понякога фалшив раци, изкусно преименуван на 'Краб'.) Той е изобретен в района на Малко Токио на Лос Анджелис. Очевидно това не е популярно в Япония.

собственик изобретил джинджифилова бира The в Торонто, Канада, през 1904 г. и го е дал на закачливите име, 'Canada Dry Pale Dry Ginger Ale.' Сода направи своя път в Съединените щати през 1919 г., когато той направи добър миксер за алкохол, които хората правят у дома по време на забрана.

'Речникът на American Регионална английски', казва в Тексас на име Кен Уивър го е определено в книгата си 'Texas Суров.' Той пише: 'Веднага се равнява на наносекунда, или че безкрайно премигване на време в Ню Йорк, след светофара светва зелено и преди шуробаджинащината зад вас крещи рогът му..'

първи път е използван в Калифорния, но дизайна на бариерата бе подобрен в Ню Джърси. Предполагам, че това, което се изисква, за именуване права.

аз съм почти сигурен, че е законно да имат стая Флорида дори ако живеете в друга държава. Това е повече от Южна срок. Стаите се наричат ​​още зимни или, ако живеете в по-красиви квартали, зимни градини.

Това изглежда достатъчно проста. Това е една гъска. О, и това е от Канада? В интерес на истината, на Канада гъска се появи човката на понятието граници. Това е в Северна Америка птица. Много хора са склонни да го наричат ​​'канадска гъска', но това е неправилно.

На някога полезни Merriam Webster речник бележки в своя пост, че Канада гъска се римува с 'хипотенуза'.

Това е убиец напитка, направена с пет вида алкохол. С безвреден плисък на кокс смесва в, тя изглежда и има вкус на студен чай, но може да ви завладее.

Това е една стая с големи прозорци, които позволяват на хората да се наслаждават на слънчевата светлина или топлина, докато все още пребиваващи вътре. Комарите мразят тези неща, особено през нощта, защото те са ревнува от непостижими хората вътре.

Long Island студен чай

Например, Ню Йорк минута.

След това, докато изследвах това, което научих, че хората в Аризона го наричат ​​стая Аризона. Обзалагам се, най-големият различно е в размер на висене влажност.

Това ме довежда до Канада Dry, производител на газирани напитки, но най-известен с джинджифилова бира.

на Джърси стена е, че страшно бетон бариера поставени по пътищата в цялата страна до отделни ленти за движение. Основната функция е да пренасочи кола, която може да разбие в него, за да го спре от трясък в насрещното движение.

През 1820 г. Феликс Walker, конгресмен от Северна Каролина, направи дълга, брътвеж попълнено реч да се спре гласуването на компромиса Мисури.

Канада гъска

стая Флорида

Моят опит с прекарва време в Ню Йорк е много по-различно.

Джърси стена

Винаги, когато съм задвижва в района на Ню Йорк, трафик прави всяка минута да изглежда като цяла вечност.

Мъже Canada Goose Expedition голям огън на открито Bg

Чувството за където думи идват от

Фразата е трябвало да означава бърз прилив на време, тъй като, ако време в Ню Йорк минава толкова бързо, че не мога да повярвам. В хубав обрат, той е измислен извън Ню Йорк.

Това е любимата ми топоним, но правописа не е оригинален.

Уокър заяви речта му беше на съставните му в Бънгкъм. От този момент нататък, 'Buncombe' стана синоним на глупост. Много хора, вместо да използват правописа 'големи приказки' или 'двуетажно.'

Bunk или големи приказки