анти тактика

'Без хищници, това е, което се случва с всяка популация на птици, което е добре адаптиран към неговото местообитание', каза Ели Сарач, опазване директор на Golden Gate Audubon общество и съсед езерото Мерит на.

Dog Унижения е друга възможност. Тормози Канада гъски е правен толкова дълго, колкото гъските не са докосвани. Градът може да позволи на кучета да гонят и кората на гъските, като начин да ги възпира от връщане към езерото Мерит.

Тези птици са покрити с белези на много от най-зелените площи около езерото и капка около 1 тон от гъши акане на всеки 10 дни.

В езерото Елизабет Fremont, която имаше гъска население, подобен на езерото Мерит е, градските власти закупили пастирството куче да гони птиците далеч от футболни игрища и в езерото.

20.07.07. Тези птици са покрити с белези на много от най-зелените площи около езерото и капка предвиждания 1 тон от гъши акане. Повече ▼

Fremont е гъши са работили. От въвеждането на кучета и минерално масло, целогодишно население гъска е останало почти същото, но на мигриращите населението е намаляло с близо 50 на сто.

Гъски не са глупави, обаче. В Fremont те току-що се премества в близките голф игрища и офис паркове. Но най-малко футбол и бейзбол полета, пешеходни пътеки и тревни площи са относително свободни от екскременти.

20.07.07. Тези птици са покрити с белези на много от най-зелените площи около езерото и капка предвиждания 1 тон от гъши акане. Тези птици са покрити с белези на много от най-зелените площи около езерото и капка около 1 тон от гъши акане на всеки 10 дни.

Въпросът е акане. А тона от него. Всяка седмица в езерото Мерит.

Друг вариант е да се купи Nature Sweep, 500 килограмова вакуум една таксува като 'естественото решение за естествена проблем.' The Замбони като трактор събира гъши изпражнения и ги събира в бункер за по-късно компостиране. Оукланд ще тестват на Nature Sweep следващия месец, заяви Джерард.

Мъже Canada Goose Expedition кафяв цена

'Никой не говори за стрелба гъските ние не се нуждаят от повече изстрели в Оукланд,' каза Джени Джерард, началник на кабинета на Оукланд Сити Councilwoman Пат Kernighan. 'Но хората не могат да лежат на тревата, защото има толкова много акане. Това е естетически проблем. Това е груба.'

Миналата седмица федерални дива служители заснети два койоти в Golden Gate Park, след като според сведенията нападнати две домашни кучета. Коняр спря да се каже, койоти трябва да бъде въведена до езерото Мерит да празник на гъските, но каза, че трябва да бъдат насърчавани хищници, които вече живеят там.

град е също обмисля смяна на кратко тревата около езерото с висока трева, която гъските не обичат толкова много. В крайна сметка, на Общинския съвет ще трябва да одобри финансиране за всяка програма гъска акане в Оукланд.

пасторален природен резерват

В Мъже Canada Goose Expedition кафяв цена допълнение, потребителите на парка и експерти птици предполагат, че истинският отговор може да бъде койоти, основната хищник на Канада гъски.

Градът също започна триене минерално масло върху яйцата за гъски. В последните 10 години, само две гъсета са излюпени в езерото Елизабет, в сравнение с около 15 на година в езерото Мерит.

Тон на гъши изпражненията всяка седмица е град гледа химикалки

Kernighan и Councilwoman Нанси Nadel са домакин на среща на общността четвъртък, за да се прецени реакцията на обществото да бъде гъска акане и гъши мерки акане намаляване на емисиите. Град персонал, орнитолози и други експерти ще говорят за гъски и акане, и обществеността ще бъде в състояние да представи предложения.

Основният проблем с гъските Канада е туристически птиците. Около 250 Канада гъски живеят в езерото Мерит целогодишно, но в края на пролетта до 1400 мигриращи гъски спират на езерото до сменяне на перата по пътя им към по-хладен климат.

Но обезкуражаващи гъски за град с база град може да не са най-добрият начин за решаване на проблема, каза Сарач. Ако всеки град започва покритие гъши яйца с минерално масло, видовете може да се отправят обратно към изчезване, каза той.

Downtown Оукланд има такава сериозна пренаселеност на Канада гъски, които отпадат около един тон на акане седмица на 122 акра парк, че в града се обмисля въвеждане на кучета в стадо гъски в оградени заграждения, закупуване на гъши акане Замбони и пръскане яйца гъска с минерално масло, за да ги предпази от излюпването.

езерото Мерит не е само в района на залива на място поразен от клаксони, 10 лири птици. Lake Елизабет в Fremont, Bishop Ranch в Сан Рамон, Колежа на Аламеда и почти навсякъде другаде, която осигурява трева и вода са дом на все по-големите стада от Канада гъски.

Лука Skywatcher имаше успешна седем години престой в Fremont преди да се оттегли. Поради бюджетни съкращения, градът не може да си позволи друго куче, така че е наела куче консултанти специално обучени гъска пастирството кучета, които идват, когато проблемът е особено лошо.

Когато те са сънна, или проливане пера, птиците не могат да летят, така че те трябва да останат някъде с достатъчно трева и водорасли, любимите им храни, и все още вода те могат да се поклащам в. Когато нови пера растат в, около края на юли, те се отправят на юг.

'Нашата цел е нула люк,' каза Чък Канада, заместник-директор на отдих услуги Fremont е. 'Канада гъски са едно нещо, което направи езерото Елизабет много специално място, но нашите служители поддръжка просто не може да се справи с (акане) производство.'

Не много отдавна, гъските са почти изчезнали в района на залива. Но през последните няколко десетилетия те постепенно попълва номерата им, благодарение на международните защити, липсата на хищници и определено забрава за автомобили, хора, замърсяване, шум, осветление, кучета и котки. се очаква да се удвои до 2010 г., от 220 000 до близо половин милион, според проучване на управлението на Канада гъска Оукланд.

В Оукланд, кучета са една от възможностите на града се обмисля. Кучетата ще стадо гъски в оградени заграждения, че птиците не може да избяга, докато техните пера растат инча