година, ние се отвори и TEAL са летели в рояци, те са просто навсякъде, бликна Хунцикер, пенсиониран военноморски хеликоптер и FedEx пилот. Неговият стар приятел Лий Carlstrom и неговия лов партньор Лари Lagason, както на Mankato, са били скрити в тръстиката през залива. Преди да ги налагат разпространението на зеленоглави и Канада гъска примамки.

За съжаление, това е Bluebird сутрин доста пиленце време.

или брак или погребване, каза Hunziker. Отец Джо често има своите отварачка планове разбитите от такива събития. те не лов, Hunziker и Carlstrom се бие барабана за опазване около Лебедово езеро. Те членове на две местни групи, опазване клуб Николет и Area асоциация за диви животни Лебедово езеро, чрез които беше в проекти местообитания и придобиване на земя. И двете групи повдигат стотици хиляди долари чрез банкети и дарения.

място ви качват тук, приятелю, изкрещя Hunziker да Carlstrom.

По обед, Hunziker бе уволнен, след като и свален един единствен син крилат Тийл. Малко други изстрели се чуват около езерото, и до обяд, мрачни покритие или патешки мъже, езда в лодки, покрити със сложни тревни щори, влачеха в техните примамки.

Отец Fogle, ловна патица ентусиаст, рядко го прави за отварачка, защото падането е зает време за енориашите си. Той призова миналата седмица, за да се каже, че беше декориран в жълто.

Мъже Canada Goose Expedition сметана Bulgaria

Оказа се, всички патешки мъже Лебедово езеро бяха клекна за бавен сутрин на лов патица, необичаен обрат за този крак дълбоко водоплаващи рай северозападно от Mankato.

Обратно към ловните барака, Hunziker и неговите приятели се замисли над кризата на Уолстрийт и значението на твърдия вино активи или самолети? може да направи добри инвестиции.

при 10,000 дка, Лебедово езеро е разтегнат комплекс от заливи и канали. Тя е Minnesota версия на низините на Луизиана Cajun без кануто като pirogues и дебели акценти. Поколения Минесота мъже, ловувал патици тук, връщане назад към ловни дни на пазара, когато държавата доставени Гъскоподобни месо за Чикаго и големите източни градове.

Николет, Minn. осигурят на комуникативно място в ковчежец мъже патешки избута лодките си в прочутата Лебедово езеро преди зазоряване.

След 20 минути, без патици в зрението, Hunziker можеше да устои razzing наскоро пенсиониран му приятел.

беше такова едно страхотно място, Hunziker припомни тъжно. Винаги помни, такива неща като дете, че може би нещата са по-добри тогава. Но има weren близо до ловците в езерото след като вече са налице. Преди години, стареене чичо Джак му даде съвет: патица барака е за продажба, една рядка възможност за Лебедово езеро. Така Хунцикер, Carlstrom и техния приятел Джо Fogle, католически свещеник, го купи. Те го оправили и днес тя е тяхната братска светилище на лов патица, окичен с пълнени мъртви птици, стари примамки, сепия тонизирана ловни снимки и няколко момичешки плакати.

Под брилянтен есента Milky Way, някои бяха спали на открито при рампи лодка. Други стяга лагер от частни ловни бараки в забележителности като Hackberry Point, Poor Farm Bay и Hogsback. На една мразовита сутрин, те изхвърлиха примамки сред неспокоен брътвежите на синьо крилати в синьо-зелено, червенокосите и лиски.

струва много пари тези дни. Тя по-добро място, ако сте на фиксиран доход, Carlstrom отвърна на удара.

Hunziker е 15, когато чичо му Джак първо го взе патица лов на Лебедово езеро. Hunziker баща, играч на голф, никога не сложи пушка в сина си ръце, но чичо Джак въведе момчето до waterfowling занаят през 1950 и в прочутата патица барака, известен като Параклисът.

В 9:01 в South Bay, Майк Хунцикер, 61, на Lakeville, и неговите приятели са се настанят в тръстика, пистолети готов. Тя е била по този начин, тъй като те са били тийнейджъри.

наистина участват в опита си да подобри местообитания около езерото, каза Hunziker. много важно за бъдещето на езерото. Преди години, Лебедово езеро се оттича от Министерството на природните ресурси, за да го отърве от bullheads и отдолу хвърляйки шаран. Когато знаех отървете езерото на досадни шаран, на СНП прилага риба убива химикал, наречен ротенон; че пролетта, купища мъртви риби бяха струпани покрай бреговата линия и патешки мъже Лебедово езеро аплодираха.

Днес езерото е отървете от шаран, и дива целина, hardstem папур и други водни растения са процъфтяващи отново. Но по някаква необяснима причина, някои важни патешки растения са отсъствали от езерото на този ден саго pondweed, Мъже Canada Goose Expedition сметана Bulgaria че може да се обясни с липсата на патици.

лов патица традиция продължава на Лебедово езеро