Якето, модел предполага, че е предпочитан от изследователи на Южния полюс, е около продължение на години. Той разполага с експедиционни поглед, включително плетени Отличителни лепенки, отразяващи ивици, клип D пръстен и пластмасова ID прозорец върху джоба на гърдите. Но тази топлина не са евтини. The Snow мантрата, направен да издържи в продължение на години в екстремни климатични условия, струва изумителните $ 885.

Но пашкула на топлина има недостатъци изпълнение, също. Това палто е обемист и тежък, избивайки почти 7 кг по скалата ми. Нейната качулка е огромен и неподвижен, блокиране на периферното зрение, когато разгърнати с пухкав койот кожа протегна.

My тест палто, анорака на Snow Мантра, е най-топлото зимно палто, които някога съм нахлузи. Той разполага с голям тунел качулка с койот кожа грива, а издуваше тялото пълнени 2 инча дебелина с паунда на гъши пух и руно облицована гърлото капаче за запечатване на шията и брадичката от хлад.

Наистина, в време над 10 градуса, предложения Канада гъска бяха почти твърде топло, за да се носят за нищо повече от стоящи наоколо в гората или на замръзнало езеро. За дълбоки, тъмни температури Той е направен да издържи, на Snow мантрата превъзхожда. Допълнителни функции, включително плетени найлонови маншети да закътвам китките и вътрешни джобове на окото, направени за провеждане на топлина, излъчващи притопляне химични ръчни добавят невероятна топлина.

За тестване на козината, аз извървя няколко мили една вечер на открито в минус 20 градуса време само с къс ръкав T риза под снега мантра. Аз сдвоен козината с ботуши, големи ръкавици без пръсти и Канада гъска от $ 250 Мъже Canada Goose Foxe Bomber червен евтин Tundra Първа панталон, който има дебели, изолирани найлонови крака. В този getup, бях загрят топло през цялото време и изпотяване, когато се приближи до хълма в гората.

Палто за наистина екстремни метеорологични условия

Канада гъска предлага широка гама от продукти, включително и по-малко екстремни шуби, авиатор стил якета, пух жилетки и ежедневни зимни палта. Със своя мускулест цена маркер и ограничена употреба, Snow мантра има малка аудитория, предимно полярни изследователи и обитатели на високи географски ширини. Но за арктически лица, палто Канада гъска можеше да означава разликата между комфорт и студено, дори живота и смъртта, и в най-студените места.

Въпреки високата си цена, козината е изключително ограничено приложение. Той е направен за дейности на открито в екстремни студове, когато го носи, ще бъдат стационарни или сравнително неактивни. Ходене, лов в един сляп, кучето шейни, звездите, риболов на лед, полярните изследвания и светлина снегоходство би било подходящи дейности. Нещо по-строг и вие скоро ще се потеше.

Мъже Canada Goose Foxe Bomber червен евтин