'Ние не разполагаме с черни патици в Северна Дакота', каза Hadlich.

Братята планират евентуално да дари колекцията си към Portage La Prairie, Man., Delta водолюбивите глава, за да бъде използван от художник в програма за пребиваване.

сряда, те пътували обратно към Гранд Форкс.

Те също съм прострелян около 35 вида патици по протежение на пътя.

Тяхната кола разходка до остров отне 40 часа, но си струваше всяка минута, каза Hadlich.

'Знаехме, че ще се получи чист щам на Атлантическия Канада гъска тук', каза той.

Нека започна от първия казва аз съм ловец. Докато не са едно никога няма да разбере. Баща ми ме заведе на лов като дете и съм развил любов на открито. риба I, походи лов и т.н. Тя никога не е било около убийството като ви казват хората. Прием на игра е privledge и бонус да бъде открит ентусиаст. Никога не съм се вземат животно не възнамерявам да се яде и човек е да го прави толкова дълго, колкото време е съществувала. Аз лично не виждам да ми искат да стреля всички подвид на Канада гъска, но до всяка своя. Публикации като тези по-горе ми показват пълното непознаване на жителите PEI към останалата част на страната. Ако сте видели как пилешко, говеждо и т.н. го прави твърде масата ви, че няма да се обажда ловци жестоко. Животни, уловени в дивата природа, се третират много по-човешки след първата. Знам, че докато тяхната някои, които никога няма да бъде за лов, аз чувствам, че трябва да се поддържа отворен ум и докато вие имате право да си становища, други имат право на тяхно. Когато съм на лов, аз винаги отделете време да вземете боклук / опаковки ти име, Мъже Canada Goose Foxe Bomber черен реплика че хората обичат да хвърлят там, автостъкла, в мястото, където живеят всички пухкави малки бедни животни хаха. Съжалявам за сарказма в края, но имах нужда да направи точка. Имате наивен реформатор !!

Бяха резервирана тяхната ловна ваканция през Wild Goose Lodge Джим Дъган, който се основава на река френски.

Какво приятели казват, когато те описват тяхната консумация на страст, един, който ги е взето на почти всеки ъгъл на континента?

Триото също имаше успех зебло черни патици.

'Те си мислят, че сме луди,' засмя се Марк Hadlich, данъчен одитор, когато той не е клекнал в един сляп. Брат му е собственик на почистване бизнес.

зебло птици на остров

Мъже Canada Goose Foxe Bomber черен реплика

ловци Grand Forks бяха придружени от най-малкият син Марко, Анди Hadlich.

цяло четири лица на това последно подвида са заснети на остров.

'Това беше просто чудесно преживяване, пейзажът е голямо и хората бяха страхотни', каза Hadlich.

ФРЕНСКАТА РЕКА От техните гимназията дни в края на 1960, братята Марк и Робин Hadlich са били ангажирани в търсене на близки до епични пропорции: да стреля всичките 11 подвида на гъската Канада.