Над 5000 Ducks малардските документирано в Глупости Marsh

за подпомагане на финансирането на тези събития, на SCI Югоизточна Мичиган Bowhunters глава 2011 Fundraiser банкет ще се проведе събота, 26 Март, в Laurel Manor в Ливония. Банкетът е считан за един от най-големите SCI глава банкетите в света с близо 900 ловци в присъствие и над $ 250,000 на стойност на лов и екскурзии достъпно чрез търг на живо. Ще има и специална глава набирането на средства, наречен Crown Джуъл Томбола, където победителят ще имат право на избор на всеки един артикул в списъка на живо Търг на Събота, включително африкански лов за $ 20,000.

Джули жадува, ръководител на инфлуенца изследвания при RRBO, и еколог, специализирана в прелетни птици и насекоми на градски ареали отбележи, 'Тези проучвания са изстрел модула в определен момент, че когато се компилира с другите в региона и съответно анализира, може помогне да оцени състоянието на популацията и промените на някои видове. '

The RRBO е провел изследвания разплодни птици и пълна инвентаризация на водни кончета и пеперуди общности в Marsh звено Глупости и прилежащата Wayne County Refuge Gateway имота под многобройни стипендии.

Bird обсерватория River Rouge разписа 5500 зеленоглави патици в 50 акра площ от Marsh Unit Глупости на река Детройт International дива природа убежище по 26 декември, 2010 г..

Майк Уилс, който е член на SCI Югоизточна Мичиган Bowhunters в продължение на 22 години, каза на главата е едно от най-големите (с над 500 членове) и един от най-активните.

Цената на билета включва и допускане до петък вечер Outfitters Cocktail Party (25-ти март), също в Laurel Manor. Това е мястото, където ще имате възможност да се срещнете подкрепа на гласове на Outfitters, чартърни капитани и други търговци тази година, както и да получите шанс да се насладите на малка жива търг, безшумен търг и томболи.

Тези ветерани се отличени по време на шоуто бяха успешни елен ловците по време на наскоро дарени лов в Legends ранчото в Bitely. Доброволците на 250 член Мичиган Препаратор асоциация, която държи своята годишна конференция и juried конкуренцията във връзка с шоуто, ще завършат монтиране 8 точкови трофеи през цялата четири дни събитие.

Bowhunters глава готов да се прицели в младежки проекти през 2011 г.

право на ловуване никога не е било по-важно, така че да излезе и да подкрепи тези, които се борят за правата си. И това е, което Югоизточна Мичиган Bowhunters са за всички.

членове Мичиган асоциация Препаратор, включително много от Оукланд и Macomb окръзи, ще се монтират трофей елен ветерани по време на спортни изложение на Ultimate в Grand Rapids следващата седмица. Четвъртък (17 март), по време на премиерата на Ultimate Sport изложение в Devos Място в Grand Rapids. военни клонове ще официално благодари на ветераните за жертвите им. Придружаващ представянето е 3 от 5 крак американското знаме, съдържаща повече от 1000 пръстови отпечатъци, взети предимно от ветераните в Уест Мичиган, но и от източната страна окръзи.

River Bird обсерватория Rouge (RRBO) е провел средата на зимата годишното проучване на птица на звеното за Глупости Марш от 2004 г. насам броят допринесли за Rockwood Коледа птица на граф, която започна през 1974 г., за да следите зимуващите птичи популации във връзка със стотици други Броят на територията на цялата страна.

Cagle заяви през август екипите на инструктор ще поставят на годишния Шап програма (Държавна Hunter Apprentice Program) в Армията на спасението Echo Grove лагер в Леонард.

Глупости Marsh е обявена първата влажните зони с международно значение съгласно Международната конвенция Рамсарската Мичиган през 2010 г. Глупости Marsh, разположен в долния край на река Детройт в градовете на Гибралтар и Трентън, се счита за международно значение влажна зона, защото на неговото екологично значение в коридора на река Детройт и Големите езера Басейнова екосистема. континенталната част на река Детройт.

Калеб Пътнам, който координира Орнитологично важно място (ОВМ) Програма Мичиган, ще говорим за това, защо река Детройт е бил определен на IBA. След като финал на Matrix Theater Company ще представи Ghost Води пиеса с хора и гигантски (и някои малки) кукли давайки живот същества на призрак води (приток потоци и влажни зони на река Детройт, които са били покрити).

Като опция се предлага разходка до Milliken State Park на Riverwalk ще постави на машината затварачка на събитието. A обяд ще се сервира, и няма да има тиха търг, томбола и експонати от екологични групи и предприятия.

жадува подготвил публикуването през 2004 г. анализ на 20 години броят на птиците Rockwood Коледа. Основни констатации бяха стръмни увеличения в Канада гъска, Немият лебед, ястреб Купър, както и спад в черна патица. Брой документирано значителен спад в американската врана през зимата на 2002 2003, в отговор на западнонилска треска.

'Ние също така ще помогне с програмата за стрелба с лък в дни на наследството за асоцииране Huron Point Спортист на (в Lenox Township) в последната неделя на месец август', каза Cagle. 'Нашата глава е също много активно при вземането на деца лов в младежки сезоните, че държавата отделя в края на септември. Ние също работим с фазаните Forever глави да се въведе много от нашите студенти да лов на фазани.'

Според Грег Норууд, биолог в убежище, такива базови изследвания на риба, диви животни и растения, показват какви конкретни видове предпазва убежище и са в основата и обосновката за по-специфични изследвания и усилия за управление. 'Тези проучвания ни казват как и кога убежище е важно за някои растения и диви животни', каза той. 'След това можем да предпише мерки за управление на земята, като приоритет инвазивна отстраняване видове, определяне на честотата на предписаната огън, или на графика за манипулиране на водните нива в единици, свързани, но затворен до езерото Ери, всички в опит да се защити и да поддържат здравословно риба и популации на дивата природа. '

Пурпурно сърце получатели да бъдат отличени по време Ultimate Sport Покажи

Програмата включително обяд е $ 35 за членове на която и Audubon общество или глава и $ 45 за гости (можете да станете член на това събитие). по време на деня от седмицата. Регистрацията приключва петък 18 март.

'С около 500 членове и празнува своята 20-годишнина, клубът е активна в целия Мичиган подкрепа на младежки и възрастни програми от лов, риболов, за ветерани инвалиди и военни', Мъже Canada Goose Freestyle жилетка бял магазин каза Уилс, който е служил като президент на клуба за срок от три години. Билетите струват $ 70 или $ 700 за запазени маса на 10, и включва първи клас вечеря и открит бар.

река Детройт International Wildlife Refuge мениджър Джон Hartig ще говорим за връщането на Мегафауна на река Детройт (включително риба, която датира от праисторически времена).

Също разписа беше значително над зимуващата популация на 142 голяма синя чапла, и четири кикотейки гъски, малка гъска видове, които гнездят по високите арктически и рано разглеждани суб вид на гъска Канада. Малък лебед, черна патица, американски нирец, и canvasbacks бяха всички присъстващи, заедно с 181 ням лебед, които не са местни и ООН иска по Refuge земя. Това е значителен брой птици, използващи убежище за своята защитена, лед свободно място, и за водни растения за храна.

Мъже Canada Goose Freestyle жилетка бял магазин