Mishicot, Wis. (AP)? A Wisconsin жена и я 5-годишната си дъщеря имам птици посетител, когато нежелано дива пуйка се разби през прозореца на спалнята. Хайди Herrera каза, Мъже Canada Goose Freestyle жилетка кафяв цена че е в гледане на телевизия с дъщеря си четвъртък, когато птицата бързо зарежда в хола на дома си в източния град Уисконсин на Mishicot. Herrera имам дъщеря си и своите домашни любимци Чихуахуа за безопасност в още една спалня. След това майката осмелил и е установено, пуйката в кухнята. Пролетният Light Goose опазване на Ордена ще има една промяна от сезон 2008, ако предложението се подава в заседание на комисията на декември. Сезонът ще отвори 14 февруари и близо 3 май, а не 10 февруари 8 май в рамките на съществуващите правила. Дийн Шулц, опазване офицер, разположени в Sisseton, наскоро получи Южна Дакота National Wild Турция федерация опазване на служителя на годината на в състояние конвенцията в Mitchell. Той ще представлява Южна Дакота на национално NWTF конвенцията в Нешвил, Тенеси., Този месец. Шулц, 36, получи наградата за изключителен труд в областта на образованието и насърчаване на лов Турция, работата му в див управление пуйка и насърчаване на младите хора в открито.

Wild Турция население толкова разнообразни, колкото пейзажа

MADISON на Южна Дакота игра, риба и отдел паркове предлага да се намали броят на дивите лицензи Турция тази идва пролетта с повече от 500 тагове. Отделът се стреми да предложи жителите 105 по-малко по един маркер мъжки Турция и 200 по-малко двама етикет никакви лицензи пуйки за единица прерия. Лицензи ще останат неограничено в звеното Черно Хилс. Южна Дакота игра, риба и паркове комисия планира да проведе публично изслушване на 06 декември в Pierre преди гласуването на предложението.

Знаем, че ни? отклонена? пролетно време побъркани Канада гъска гнездене. Той също така засегнати две други видове. Spring дива пуйка сезон бе открит на 14 април аз съм бил в Турция гори гони gobblers, които заслужават да бъдат на нашата маса трапезария. Моят приятел, Шърли Hayes, по-рано от Sioux Falls и сега живее в Гренвил, ме придружава за първата си пуйка лов опит. Разбира се, давам на ден по доклад на Брус. Дивите пуйки смях отекват през пещеристите областта на главата ми. О, добре. Spring дива пуйка сезон е само на около осем седмици. По това време, ние ще изискваш ни отмъсти на тези лукави птици, когато те перчене в самотен кокошка повикване. След това, като останалата част от стадото на тези безпощадни преливащи големи птици се изтръпвам от страх. Нашият милостив отдел игра ни даде диви пуйки ловци много допълнителни дни на лов през този сезон, като затвори на 31 Януари 2009.

Чрез Berdette Застроу, Специално за Farm форум 11 май 2007

09 ноември 2012

Мъже Canada Goose Freestyle жилетка кафяв цена

Чрез Berdette Застроу, Специално за Farm форум 26 април, 2013

Понякога скотовъдци използват Angus / Херефорд порода на екзотична порода говеда, като Симентал, дали за шоу пръстен или угоителния комплекс. Тези говеда се наричат ​​'кръстоски.' Така кръстосват добитък? Сигурен. Терминът е сега описателна за някои диви пуйки стада в Южна Дакота. У дома

Имаше yelps, алармени putts и много други пуйка шум, идващи от големи кутии на върха на хълм в крайна североизточно Южна Дакота през 1996 г. В Брой на три, служители от Южна Дакота Игра, риба и отдел паркове и други заинтересовани страни отвори кутиите, които позволяват големи Мисури диви пуйки от раждането. Със силни, пляскащи крила и крещящи yelps, големите птици летяха към покритието, предлагано от дървета, които осеяни с дере. В момента на съобщението за Турция означавано началото на нови популации от Източна диви пуйки в Североизточна Южна Дакота.

Статии за Wild Турция

открито Алманах: 09 ноември GFP опитва да намали броя на дивите лицензи пуйки

30 Май 2009