Канада гъска примамка

Това преследване е превърнал в ученето през целия Мъже Canada Goose Freestyle жилетка среден сив цена сън. Джон е бил ловен водач и карвинг примамки за повече от 40 години. 'Това не е често в живота, когато човек може да се издържа от правене на нещата, които той или тя харесва най-много', казва Джон. 'Да бъдеш в блатата и на заливите и поточета от Източна Shore Мериленд са били по-голяма радост. Чувствам се много благословена и щастлива просто да бъда тук.'

John Мередит е роден в малко рибарско селище Toddville, Md., през 1946 г. Той е бил в тази тиха малка площ в средата района на залива Чесапийк, където той за пръв път научих за лов и риба с дядо си.

Мъже Canada Goose Freestyle жилетка среден сив цена

Wildlife Изложба Продажба

Представен художник е резбар John Мередит

бъдеш роден Източна агент на рибарска лодка, предоставена много предимства за учене през целия си преследване на лов и примамка дърворезба. Това беше по време на ранните си тийнейджърски години, че той за първи път започва да се издълбае примамки и да работят за големи ловни клубове.

Джон е образът на публичност за 31-ия годишен Chestertown Wildlife Изложба продажбата, и е включена в възпоменателна плаката. Подписани копия са на разположение за закупуване на информационен щанд, Prince театър, и Parish зала за $ 5.