'Ние живеем в един студен климат и ние сме такава голяма страна. Мисля, че ние [канадците] може да направи име за себе си, и благодарение на Канада гъска, ние сме павирани малко на път за себе си вече,' казва г-жа Хан, който стартира бизнеса си през 2014 г., тъй като това е нараснал до персонала на седем.

Канада влезе в сила в началото на януари. След това всеки път, когато митническата открие фалшиви на техния продукт да влизат в страната, те ще се свърже с броя им върху списъка.

Създаване на опора в един пазар, доминиран от една Голиат изисква основен маркетинг тласък, и г-жа Хан се чувства тя е до задачата. Значителният парче на растеж на 100 процента на компанията през изминалата година е отишло към мобилизиране на улични екипи да образова потребителите за ползите от закупуване на добро качество зимно палто.

Канада гъска е добавил допълнителни етикети да се разграничат своите палта от фалшификатите. Стартиращ бизнес, като например г-жа Хан, обаче, често не разполагат с бюджет, за да направи същото. 'Мисля, че това е наистина вредно за малките фирми. Когато ние преживяваме това, ние наистина не може да направи много, за да се борят с нея. Това е нещо, което ние трябва да живеем с.'

Нашата фирма ще бъде подпомагането на марки в регистъра. Ще е основно лице на седем ден в седмицата телефонен номер и електронна поща, посветена на уведомяването му по митнически без такса за по-голямата част от марките, които представляваме. Тя не им струва нищо и това е нещо, което всички марки трябва да се правят.

Моята отправна точка е да се разбере кой е вашият клиент е. Реалността е, че лицето, закупуване на фалшиви козината не е някога ще бъде вашия целеви пазар. Така че е важно да получите вашия продукт на хора, които са наистина на пазара за това и не харчат парите си срещу хора, които не са. Причината те купуват фалшиви Козината е, че това е достатъчно близо до нещо истинско и те не искат да похарчи $ 900 за Goose версия на него Канада. Можете да преразход в областта на маркетинга на хора, които всъщност не са целеви пазар, ако не седнем и мисля, че през първото.

Нашите продукти са по-скъпи, защото те правят нещо повече от типичен чифт бельо: Те са дрениране влага, анти микробно и невидими под дрехите. В резултат на това цените ни варират от $ 22 до $ 38 чифт. Но това не е лесна задача. На ограничен бюджет, ние трябваше да се комуникира ни (огромен) точка на разлика и да Мъже Canada Goose Freestyle жилетка червен реплика убеди клиентите, за да се присъединят към нас.

The як разходите идва от високите стойности на производство и дизайн, г-жа Хан обяснява, отбелязвайки, че й палта съдържат повече естествени влакна от тези на нейните конкуренти: Тя използва вълна, коприна и кашмир, вместо Gore Tex, синтетичен материал, популярен в връхни дрехи индустрия. Fur, че линиите за палта идва от ловци в северните общини, партньорство, което подкрепя местната икономика.

Моят съвет към Wild North е да остана с теб превъзходен продукт и отидем по-далеч в услугата, която предлагаме. Сключи сделка с висок клас химическо чистене, и да предложи един свободен химическо чистене, за да се запази палта клиентите в перфектно състояние. Разширяване на гаранцията на вашия сайт и да предложи да ремонтира палта за период от пет години. Прави това, което можете да направите, за да си клиенти удобно с вземане на $ 1.000 инвестиция. Когато не разполагат с опит да се разчита на, което трябва да се наберат каквото можете обещание за бъдещето.

Мъже Canada Goose Freestyle жилетка червен реплика

Създайте причина за хората да искат да се ангажират с марката, защото вие сте само ще трябва да се купуват палто веднъж на всеки пет или 10 години. Направете хората действително се грижат и да се гордее с логото, което е част от Goose феномена на Канада. За хората, поне в началото, че е за: 'Хей, виж аз имам това лого и това означава нещо', и аз мисля, че затова има толкова много фалшификати, защото това е разпознаваем.

Канада гъска фалшификати тревожат зимата

За сега, г-жа Хан е решил да запази новите си проекти в тайна, за да се сведе до минимум възможността те ще бъдат копирани, преди да те удари рафтовете, но тя признава тази тактика ще има ограничен ефект.

Лорн Lipkus, litigator интелектуална собственост в Kestenberg Сийгъл Lipkus LLP, Торонто

Joanna Грифитс, основател и главен изпълнителен директор на Knix Носете, производител на висок клас дамско бельо, Торонто

'Това е разочароващо', казва тя. 'Хората виждат [фалшиви] якета и казват:' Добре, $ 100, $ 200, страхотно. Ние ще купуват тези. ' Има начини за да забележи, ако това е нещо истинско или изкопирана, но когато хората магазин, те са движени от цената. '

мнението на специалистите:

мога да се отнасят към предизвикателствата Wild северни стени, както Knix носят също така предлага премия продукт в конкурентна пейзаж с тонове фалшиви потенциал.

Джеф Бери, старши директор на научните изследвания и развитието на фирмата на данни и лоялност решения LoyaltyOne Co., Торонто

Но докато тя стойности малко на здравословна конкуренция, наводнението на фалшиви Canada Goose палта, който е измъчван от връхни дрехи гигант са също засяга най-долния ред на бутикови марки като Wild North.

Новият анти законодателство фалшифицирането

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО: Как може една луксозна марка ход в пазарна доминиран не само от основен играч, но пиратски стоки на играча?

Много от марките, които представлявам също използват усъвършенствана технология за защита на марката в своите продукти. Те могат да поставят маркери на техния продукт или етикет, който не е толкова скъпа, колкото и това, което хората мислят. И аз подозирам, вероятно ще можем да убедим дружество за защита на марката, за да даде почивка на един млад предприемач, за да ги насърчи да се постави устройство на своя продукт на базата на малки обеми в надеждите обемите стават по-големи.

Досега фалшификати не са наранени компанията твърде лошо, но тя знае, че като Wild Северна расте, така че ще шанса на пиратски якета рязане откос в потенциала си клиентска база.

г-жа Хан, който е и творчески директор Wild Норт, е произвела линия на луксозни якета, които варират в цената от $ 600 до $ 2700. (Вижте снимки на якетата тук.) Преди десетилетие, тази цена може да изглежда прекомерно висок, но зимния парад на Канада гъска емблеми надолу всеки град улица доказва, хората са готови да направят инвестиция в пребиваващи топло.