Мъже Canada Goose Hybridge Hoody черен магазин

'Чрез сравняване на данни за трансгранично сътрудничество през годините, ние можем да кажем това, което се променя, което видове могат да се справят добре или са в упадък, които са пристигнали нови инвазивни видове и др Скот Wiedensaul пише парче за Националната Audubon общество за това как CBC данни се използва за проследяване на ефектите от глобалното затопляне ', каза тя.

Redpolls са намерени щата, Ferry каза, но като че ли са по-многобройни в северната част на първи ред на държавата тази година.

The Christmas птица граф записани 67 видове и общо 7,190 отделни птици. Owling часа също бяха записани.

'Очевидно е, че ние не се намери всеки птица или открие всеки вид, но ние сме в състояние да открива дългосрочните тенденции в птичите популации и също открива нашественически модели на северни чинки и грабливи птици', заяви Фери.

Club правят преброяването, а други извън клуба могат да участват. Те трябва да се свържете с Ferry преди преброяването, ако те биха искали да помогнат.

'Много членове Lycoming Audubon общество също участват в Great Backyard птица граф, но тъй като въвеждане на данни от тези усилия се извършва на индивидуална основа, ние не проследява усилията на нашите членове систематично', каза Морисън. 'Това е чудесен начин за нови наблюдатели на птици или деца, за да се включат в Птиците особено по това време на годината, когато по-малко общо видове са налични, ученето е по-лесно. След това, когато миграцията на пролетта носи вълните на цветни посетители за нашите хранилки, че е Мъже Canada Goose Hybridge Hoody черен магазин дори повече от лечение!

Коледа Bird Count разкрива чести гости

The тенденция данните дългосрочно, която идва от преброяването да покаже обхвата на даден вид.

'ТГС е показано как те са се разширява техния обхват. съща за червен корем кълвач. Той също така е показал как irruptives не са irrupting толкова често, колкото те да се използват. (И), Вечерна Тъпочовка на практика са изчезнали като вид в изток ', каза той.

Друг брой проведе 5-ти януари, спонсориран от асоциацията на Mill Creek Rose Valley Watershed възлиза на 46 вида и 4,442 отделни птици, включително и много redpolls. Включени са области като Rose Valley Lake и околните водоеми и езера, които са били напълно замразени.

Например, Ferry каза на Канада гъска не е бил открит в ранните години на Williamsport преброяването. Сега техните номера са в стотици, всяка година.

Коледа Bird

'Всички птици са преброени в рамките на окръжност с диаметър 15 мили. В Williamsport кръга е центрирана където Broad Street пресича Loyalsock Creek в Montoursville. Графът се проведе на всеки един ден между 15 декември и януари 5. Той използва за да се проведе на само на Коледа, но това се е променило ', заяви Фери.

Брой започва през 1900 г. в знак на протест срещу годишните ден птици издънки Коледа.

Докато наблюдатели на птици са изложени броене, всяка птица виждал получава влезли. Брой осигурява последователен запис на броя и разпределението на видовете, според Мери Morrison, член на борда Лайкоминг Audubon общество.

Някои акценти от група Морисън тази година беше една зряла плешив орел, който бе наблюдаван при брега на реката в близост до северната страна сметището от изхода на Reach Road и мъжки сокол ловни соколи гълъби ходовата част на южната страна на моста на Маркет стрийт.

преброяването на Коледа Bird се проведе 23-ти Декември, 2007.

членове

Голям брой redpolls тип Финч бяха записани. Redpolls се характеризират с червените маркировки върху главите им.

Williamsport на граф обикновено се провежда в неделята преди празника, освен ако това е твърде близо до Коледа, каза той.

'Те само са били намерени пет пъти в последните 40 години на нашия CBC, но тази година ние открихме пет от WILLIAMSPORT брои и възможно състояние най-добре 364 на Северна Lycoming ТГС за', каза Дейв Ferry, вицепрезидент на Lycoming Audubon общество.

'Plus, за ТГС е много забавно. Тя дава наблюдатели на птици шанс да се координират и да общуват и да се направят някои ценна' гражданин на науката 'и преглед на областите, в които те не биха могли обикновено получават в ежедневния им живот,' каза тя.