ситуацията може да се избегне.

Мъже Canada Goose Langford Parka военноморски флот цена

Това е петият опит тази зима, за да се отстранят домашни патици.

Освобождаване на домашни животни, без значение какъв вид, в дивата природа е също незаконно. Американски жаби са един пример за едно животно, което е освободен от аквариум в река Йелоустоун, където те не са били роден. Те са процъфтява, причинявайки екологична бъркотия като им експлодира населението и те изтласкат местните жаби.

'Патиците са нервни, защото сме заловен всичките си братя и сестри', каза Маккей, който е собственик WJH Bird ресурси в Билингс, който повдига и освобождава редки водоплаващи птици. 'Ние сме лошите. Тя не знае, че се опитваме да помогнем.'

'Нашата вземе вкъщи съобщение е, хората си мислят, че правят Мъже Canada Goose Langford Parka военноморски флот цена тези патици услуга, или може би те просто като да имаш различни цветни патици там, или те са великденски патици, че хората се умори, но те ще умрат, ако те останат през зимата ', каза той.

'Ако хората имат патици и те не искат да ги пазят, те може да се свържете с нас и ние ще се намери дом за тях', каза Паули. Той може да намерите на 698 1167.

е студено и едва призори като Дейв Паули, Шийла McKay andMark Hallhold голям рибарски мрежи, докато се крият зад цилиндър на бял пикап Бил Pirami в Riverfront Park в четвъртък.

'Това е фаза пет', каза Паули. 'Ние почти никога не трябва да отида горе фаза седем.'

Досега тази зима похитителите на патица, с помощта на други доброволци и Монтана риба, дивата природа и Парк служители в Lake Elmo, имат netted21 домашни птици в две Билингс езера 12 в Lake Elmo, девет от езерото Жозефин. След като бъде уловен, те са взети, за да WJH Bird ресурси западно от Billings, където те са поставени под карантина, докато те могат да бъдат обезпаразитени или фалшифицирания ако те имат наранявания. След това птиците често се приемат до нови собственици.

Квартетът е работил в концерт за tryto карам три домашни патици от средата на около 100 диви патици на езерото Жозефин.

на диви патици бяха начело на линията, изтласкване Pirami, крякат развълнувано, намерение onreaching лесната храна. Но патица Пекин затвори обратно в близост до водата.

'Това е много нехуманно смърт', каза тя.

'Те доверие, а някои от тях имат сладки личности', каза тя.

-късно през деня, те успяха да изравнят още две от езерото Жозефин. Ако е необходимо, netters патешките ще чакат да се изравнят на финала threeuntil замръзва лед и водолюбивите птици не могат да се оттеглят, за да им воднисти светилище.

Вътрешен патица Ууди премахва водоплаващи преди зимата

Но домашните патици групата се опитва да хване в четвъртък действали по-диви, отколкото техните истински диви братовчеди. Както около 100 зеленоглави патици летят и се заклатушка от малка част от езерото, което не е замръзнал, Pirami гласове изсушена царевица от една торба, в опит да привлече бяло Пекин патица далеч от водата.

След това, без видима причина, дивите патици обърнаха и взеха полет масово в дрънчене на крила, някои от тях за кацане и плъзгащи опасния върху леда на езерото. Мрежите за снимане никога не са били разгърнати. Вторият опит също се провали, и стъбло на контузения Канада гъска с много дълъг нетна Pauli беше безплодна, също.

Паули, на хуманно общество на САЩ, заяви, че домашните патици се показват в Лейк Жозефин и Lake Elmo през пролетта, след като хора, които са повдигнати животните като домашни любимци, тъй като те са били малки, сладки пилета се уморяват да се грижат за тях.

Това е, защото патиците не могат да летят на разстояние, като дивите си братя, за да топли места, където водата не замръзват. Тъй като времето стане по-студено и диви патици летят по на юг, в размер на открита вода на местно ниво се свива, докато домашните патици нямат място наляво. Това оставя ги уязвими за хищници като лисици и кучета. Тъй като домашни патици се опитват да държат вода отворен по своя собствена, тяхната енергия е изчерпан. Понякога патиците ще заспиват във водата и да бъдат хванати, когато тя замръзва, каза Маккей.

Паули не се движи толкова бързо, колкото имаше преди два дни, когато той изтича до нетната патица, се подхлъзна и падна на банката, синини ребрата му в срутен.

Трудно е да се повярва патици са толкова популярни, но Маккей каза, че те правят 'прекрасни домашни любимци' за тези, които 'знаят какво правят.'