Тя започна с вълна от шум, смесица от крила бутане въздух и кипящата вокализация на патици.

Секунди по-късно няколко десетки зеленоглави патици, определени крила и забележителности на нашата разпространение.

също е неочаквано. Ние тръгнал с надежди за смесена Мъже Canada Goose Manitoba яке графит цена патица и Канада гъска лов на фермата на Расийн, но знаейки, шансовете ни са по-добри за гъски.

В секунди сивите облаци почерня като пернат циклон определя забележителности на нашето местоположение.

Метеоролозите имат система за класиране за торнадо. Това събитие не е имал силни ветрове, но се класира за класацията най-интензивно водоплаващи птици. В една обща югоизточна област ферма в Уисконсин, ние бяхме свидетели на EF5 патица буря един.

Стотици още кръжаха над, работа в групи, бране кацане петна. Щракнах няколко снимки на част от стадото все още в небето. По-късно изследване разкри 230 патици в тази група.

Показателно е, че земята е осеян с жълти зърна, остатък от реколтата, която е била изготвянето на водолюбивите птици в областта в продължение на дни.

ми лов партньор, Richie Santiago на Kenosha, нарасна от оформлението си сляп и излезе да калайджия с разпространението на примамка. Водолюбиви ловци могат да бъдат толкова придирчиви като вътрешни декоратори.

Гледката беше толкова рядко, гледахме в мълчание в продължение на няколко минути. Още птици, разтоварени, по-навътре в областта.

Те веднага започна да яде, се отправя надолу, лакомо поглъщат зърно. Те изплащат примамки не ума.

Мъже Canada Goose Manitoba яке графит цена

Птиците преместени ен маса от северозапад на югоизток, а след това започна да се кръг и се спускат, разпръскване на по-малки групи.

Сантяго едва се е преместил една Дийк и небесата отворени.

'О!' Сантяго изкрещя, завършвайки препозициониране примамка и се затича обратно към си сляп.

Но действието е далеч от своя край.

Хиляда фута над полето за ферма Расийн, най-малко 1000 зеленоглави патици са търсели място за закуска.

Стотици патици станаха от областта, спечелили надморска височина и излетяха. На предпазливи птици намерени друга област, за да се хранят вътре.

Но вие никога не може да се очаква мигриращи златна мина, за да слезе от небето.

След банки изтеглят първите три патици, стадата отново работили на полето. Пет минути по-късно, една дузина greenheads отпаднали в нашия разпространение.

разпространението на полето беше скромен. Бяхме домъкнал 13 пълно тяло Canada Goose примамки и пет зеленоглави примамки в областта на качват царевица. Само дни преди областта са били длето орат. Фрагменти от царевични стъбла, кочани и листа се смесват с черни буци.

погледнах към небето за източника. Никога не бях чувал такъв силен хор на хранене подсмихва.

Бяхме хипнотизиран както птиците, определени крила и се носеха към земята в слоя. Няколко десетки зеленоглави патици, разтоварени в далечния край на нашите примамки, 25 ярда.

Waterfowlers понякога се отнасят за масово движение на мигриращите птици като 'велик пасаж.' Каквато и да е термин, използван, ние знаехме, че те не са били местни птици. И движението е чудна.

Както птиците летят в рамките на 25 ярда, ние извити отвори оформление щори, повдигнати нашите пушки и изстрел. Три патици паднаха, две greenheads и една кокошка зеленоглава патица.

Патици земя на тълпи в поле ферма Расийн

'Това едно?' Казах.

Сантяго и гледах спектакъла от нашите оформление щори на ръба на полето качват царевица. Банките, Лабрадор ретривър на Сантяго, изви врат, за да погледне към въртеливо движение масата на патици.