гълъб сезона започват неделя

Deer: Wisconsin елен ловците могат да очакват подобен сезон през 2013 г. Миналата година ловците пистолет взе най-много кинта тъй сезон 2007 и се поклонят ловци събрани най-голям брой долара на запис, включително нов всички времена, държавен рекорд типичен стрелба с лък долар. Като цяло, елен ловците в Уисконсин, събрани 368,314 елен през 2012 г., което представлява увеличение спрямо всеки един от предишните три сезона.

структура сезон за елени сезон на 2013 г. ще бъде много подобен на 2012 г. с няколко промени в отделни звена за управление на елен, или ДМВ, определени като 'контрол стадо' или като 'редовни' единици. Най ДМВ в северните и централни горските региони ще имат ограничен или никакъв antlerless реколта в опит да увеличи популациите на сърните. Районите за земеделски земи ще останат като или контрол стадо или ХЛ единици. В тези области, елен като цяло са в изобилие във връзка с техния местен местообитание.

както правят всяка година, Министерството на природните ресурси мениджъри на дивата природа са подготвили цялостна прогноза лов. Това, което следва са избрани елементи, съставени от тази прогноза и интервюта с персонала DNR.

Antlerless разрешителни в много горски единици са били консервативни през последните години и ще бъдат още повече, че през 2013 г. Въпреки че тази стратегия има за цел да увеличи елен наблюдения в бъдеще, може да се очаква броят на antlerless елен събрани тази година, за да се намали в много области, поради простия факт, че по-малко разрешителни са налични.

Водещите индикатори на есента са видни върху ландшафта Уисконсин: опаковчиците 'зелено и златно, училищен автобус жълти и четки на червено в смрадлика.

Населението на гъски, които се размножават в Канада и се движи през Уисконсин, беше оценена на 319 693, до 16% от оценката на 268 900 2012. Отчетите показват, че производството е добро, въпреки края на пролетта.

Интересът мечка лов Уисконсин продължава да расте с повече от 106000 души, които се прилагат през 2013 г. През 2013 г. броят на преференциални точки, необходими за построяване на разрешение за реколта варира от три в зона C до девет в зона Б. Докато висок успех в съчетание с висока търсене води до възможности за по-ограничителни разрешителни, тези възможности са с много високо качество, в зависимост от СНП.

Оценките сочат, населението е намаляло леко 2011-2012 в зони А и Б, докато тя се е увеличила в зони C и D. За да се постигнат целите на управлението при осигуряване на лов за качество, 2013 г. квотите бяха намалени в зони А и Б, и се увеличават в C и D.

Мъже Canada Goose Ontario Parka кафяв цена

Оценката на 2013 жители на Уисконсин разплод Канада гъски от 138 925 е статистически непроменена от миналата година, близо до средната стойност за 10 години и 51% по-високи от дългосрочните средни. Късна пролет и проливни дъждове са довели до някои неуспешни гнезда, но много двойки отново вложени и перспективи тази есен остава обещаващо.

Deer плътности не са съгласувани през пейзажа; местното население елен се влияят от количеството на високо качество на местообитанията, изобилието и разпределението на хищници и нивото на човешко безпокойство.

Ако сте опитен ловец, добавете мярка за успех, за да си сезон и да се въведе един приятел, ко работник или съсед да лов тази година.

Тази година 8,560 разрешителни бяха връчени на ловци, в сравнение с 9,015 разрешения, издадени през миналата година. Четири поредни години на високи реколти са довели до очаквания ефект на намаляване на населението, в част за намаляване на противообществените прояви и оплаквания селскостопански щети.

В Уисконсин, въпреки късната пролет и предизвикателствата, свързани с График на проучването, общата прогнозна брой на разплодни патици е 527 340, подобно на миналата година, а средната стойност 10 година на 544 628.

Пистолет ловци събрани около 83% от мечки, взети през 2012 г., се преклони ловци около 17%. Ловни с помощта на стръв е основен метод, възлизащи на 3399 животни или 74% от общия брой. Ловците, използващи кучета събрани 1,078 мечки. Още 111 мечки са били събрани, без помощта на стръв или кучета.

нива

Следвайте основните правила за безопасност ловец: Отнасяйте всеки огнестрелно оръжие, като че ли са били натоварени; винаги сочи дулото в безопасна посока; да бъде определен на вашата целева и това, което е отвъд него; и държи пръста си извън спусъка, докато готов да стреля.

През 2012 г. ловци събрани повече от 4600 мечки, вторият най-голям в историята. Зона А водена с 1,907 мечки събрани, следвани от зона D с 1082, Зона Б с 841 и Zone C с 810. популацията на мечката в южната част на Уисконсин продължава да се разширява.

Какво ловци могат да очакват в Уисконсин през 2013 г.? Както в повечето години, тази година държавата ще предложи изключителни възможности за елен, мечка, Турция, гривест яребици и дребен дивеч. Сезонът ще включва още един либерален 60 ден патица сезон с дневен лимит чанта с шест патица и гъска лов на Канада с продължителност повече от 100 дни.

И начало неделя, различни нюанси на камуфлаж ще се видят с увеличаване на редовността като Уисконсин ловните сезони дебют на 2013 година.

Лов не само играе важна роля в управлението на дивата природа и икономиката на държавата. Това е естествена част от човешкия опит, който може да предизвика по-дълбоко разбиране за природата и осъзнаване на околната среда.

Bear: Wisconsin се нарежда сред водещите държави в годишната мечка реколта, както в броя на животните, убити и национални вписвания книжка. Това здравото население, съчетано с повишени нива на разрешителното, се превърна в ловците регистрират близо до рекорден брой мечки през последните няколко години.

водолюбивите: патица и гъска Мъже Canada Goose Ontario Parka кафяв цена ловци могат да очакват по-добър сезон като популации са в или близо до дългосрочни върхове за много видове. и канадските прерии, и по-висок общ брой патици, перспективите за есен 2013 г. е обещаващо ', каза Кент Ван Хорн, прелетни водоплаващи птици биолог за СНП.

Само не забравяйте, че не лов е успех, ако не се провежда безопасно, етично и законно.