Knepper казва той и съпругата му се връщат от вечеря след довиждане за известно време на един от любимите ни градове, когато видяха, че един Канада гъска подстригва от кола на натовареното кръстовище.

Охайо актьор, чийто Prison Break герой има няколко добри резултати в сериала, също разширява собствените си благодарение на органа за транзит, диспечер на Британска Колумбия SPCA и персонал в болницата на животните, за поддържащи роли в щастливия край.

В поста си, Knepper казва той взе, че в знак на добра воля от потърпевшата птицата.

Робърт Непър е във Ванкувър наскоро да стреля възраждане на поредицата Prison Break, който минаваше по FOX от 2005 до 2009 г. В един пост на страницата си в Instagram, на 57-годишната жена се описва как той спаси един от Ванкувър пернати обитатели.

актьор спасява канадски гъски във Ванкувър

Актьорът, който е завърнала ролята си на зло Bagwell, казва, че те спрях и с помощта на заемни ръкавици от транзитна супервайзър и кутия, предоставена от близкия ресторант, загреба потърпевшата птицата и я заведе на приют за животни ,

от канадското PressAugust 5, 2016 24:49 ВАНКУВЪР американски актьор, който играе психопат злодей в телевизионна драма Prison Break има слабост към Ванкувър и любовта на канадците особено гъските.

Knepper поставя собствената си качулка над гъската, за да го предпази от Мъже Canada Goose Ontario Parka тен Bg борят и казва, когато якето е върнат не беше пълен с гъши курешки както той очаква, но вместо това, съдържаща един единствен перо.

благодаря за отделеното време, за да помага на някой, който пое в грешна посока, Knepper пише, както той си представя какво би могло да се мисли за замаян гъска.

Мъже Canada Goose Ontario Parka тен Bg