На 13 октомври, Бил Шийхан удари гъска джакпот в централната арустък. Той откри шест вида гъски. Три вида не са изненадващи: Канада гъска, ричардсънова гъска и сняг гъска. Но той се удари в Trifecta на редки гъски намиране на Белобуза гъска, а голяма белочела гъска и розово в крачка гъска.

Пътят, водещ до сегашната ни разбиране за миграцията на птиците е обиколен един. Подобно на повечето научно изследване, наблюдатели са на базата на наблюденията на тези, които са дошли преди тях. Понятието стои на раменете на по-ранните наблюдатели произтича от най-малко 12-ти век до човек, известен само като Бернар от Шартр.

Представата за миграцията е заложен в един стих от Стария Завет: щъркелът по небето знае определените си времена и гургулицата, и лястовицата, и жеравът Пазят времето на идването им. В осми век пр.н.е., Омир пише, че кранове бягате от идещия на зимата.

Ние понякога виждам голяма белочела гъска. Това широко разпространените видове се среща най-вече на запад от река Мисисипи в Северна Америка, но и в Стария свят, на запад чак до Гренландия.

Herb Уилсън учи орнитология и други биология курсове в Колби College. Той приветства четец въпроси и коментари на адрес.

съжаление, Аристотел също пише птици намаляват неприятности на миграцията и се крият, където са те. Той продължи да пише, че някои птици се скриха в дупки в земята, понякога без пера. Някои гърци също са вярвали в трансформация. В Гърция, Европейския дрозд е обща селекционер, мигриращи към Африка всяка есен. Европейският червеношийката е зима посетител на Гърция. Аристотел твърди, европейски Червеноопашки трансформирани в европейските Робинс.

Подходящо време да погледнем в нашето разбиране за миграцията

Мъже Canada Goose Ontario Parka черен българия

Но лепка гъска? Това своеобразно име, защото тези гъски са вегетарианци и рядко, ако някога се хранят приливната животни. Обяснението за името предоставя добра възможност да се мисли за методологията на науката, тъй като ние се стремим да разберем по-добре естествения свят.

През Средновековието, европейците използват Аристотел погрешни наблюдения, за да обясни появата на Белобуза гъски всяка есен от своите високи арктическите основания за разплод като трансформация от дебнеха, обрастнала вратните гъска намерени често върху плаващ дънер. Ние изминахме дълъг път оттогава, но историята на тази погрешна стъпка е увековечена в името на Белобуза гъска.

Хората със сигурност знаят от хилядолетия, че птица изобилие променя през Мъже Canada Goose Ontario Parka черен българия годината. Когато зависи от птици, като част от диетата си, неуспех да се обърне внимание на промените в броя на птиците може да повлияе на оцеляване. Но къде са отишли ​​на птиците?

Някои Birders ще твърдят, че миграцията на есен бие ръцете на пролетната миграция надолу. Разбира се, пролетни пойни птици пеят с пълно гърло, облечена в техния размножителен сезон накити. Но миграцията на пролетта е сравнително кратък.

Няколко века по-късно, Аристотел пише, същества може да се предвиди разпоредба срещу промяна, без да се разбърква от своите обикновени свърталища; други мигрират както в случая на крана. Той също пише на миграцията на пеликаните. Дотук добре.

През последните години, Old World гъски посетят Нова Англия в малки количества. Няколко розови крачета гъски са ни красили с присъствието си в кравешки пасища в Yarmouth. А лепка гъска или две посещение североизточна Северна Америка всяка есен. Най-близката развъждане зоната за двете от тези видове е Гренландия.

миграция есен е много по-продължителна, обхващащ началото на август в декември за различни видове. Post развъждане разпръскването на много видове, води до изненадващи записи на скитащи птици. Бурите могат също да изместват мигранти.