възрастни често се разглеждат водещ техните гъсета в една линия, обикновено с един родител в предната част, а другата на гърба. Докато защитата на техните гъсета, родителите често бурно прогонват близките същества, от малки косове за хората, които се приближават, след като ги предупреди, поради отделяне на съскащ звук. Повечето от видовете, които Мъже Canada Goose Pbi Chilliwack Bomber син евтин нападат яйца също ще вземе Гослинг. Въпреки, че родителите са враждебно настроени към непознати гъски, те могат да образуват групи от редица гъсета и няколко възрастни, наречени crches.

British Wildlife Wiki

-големи Канада гъски също са били въведени в Европа, и са установени популации във Великобритания, Холандия, Белгия, Германия, и Скандинавия. Полу опитомени диви птици са често срещани в паркове, и са се превърнали в вредител в някои области. В началото на 17 век, изследовател Самюел дьо Champlain изпрати няколко чифта гъски във Франция като подарък за крал Луи XIII. Гъските за първи път са въведени във Великобритания в края на 17 век като допълнение към колекцията водоплаващи крал Джеймс II в Св The призовава режийни от големи групи от Канада гъски, плаващи в образуването V образна сигнал преходите в пролетта и есента. В Канада гъска се храни с различни треви, когато на земята. Храни се, като хванете стръкче трева с фактурата, след това го разкъса с рязко движение на главата. В Канада гъска също яде храни като пшеница, боб, ориз и царевица, когато те са на разположение. Във водата, тя се храни от тиня на дъното на тялото на вода. Той също така се храни с водни растения, като водорасли. Те са моногамни, и повечето двойки остават заедно всички на живота си. Ако един е убит, а другият може да се намери нова половинка. Женската снася 3 8 яйца и двамата родители защитават гнездото, докато яйцата мътят, но женската прекарва повече време в гнездото от мъжкия.

гъски

Мъже Canada Goose Pbi Chilliwack Bomber син евтин

Този вид е 76 110 сантиметра (30 43 в) дълго с 127 180 сантиметра (50 71 в) размах на крилете. Мъжкият обикновено тежи 3.2 6.5 кг (7.1 14 фунта), и може да бъде много агресивен в защита на територия. Тя ражда в Канада и северната Съединените щати в различни местообитания. гнездото си обикновено се намира в повишена район в близост до вода, като потоци, езера, блата, а понякога и на бобър квартира. Нейните яйца са изложени в плитка депресия облицована с растителен материал и надолу.

Поколението влиза научат да летят етап всяко време от 6 до 9-седмична възраст. Те не оставят родителите си, докато след миграцията на пролетта, когато се върнат в родното си място. След достигане на зряла възраст, Канада гъски са рядко плячка, но (след хората) могат да бъдат взети от Red Foxes, скални орли и други хищници.

В Канада гъска, (Branta Canadensis), е въведена от Америка до Великобритания през 17-ти век. От 17-ти век, той се е увеличил в населението и разпределение на местообитанията. Те населяват паркови езера и други водни басейни. веднъж Тя е опит да се размножават тези птици за стрелба, но техните ниски самолетни, опитоми природата и нередовен летящи пъти направиха невъзможно. гнездото си е направен от растителен материал от ръба на водата. До пет яйца са изложени и на младите гъсета са в състояние да лети, след като те са на възраст 9 седмици.

През този инкубационен период, възрастните губят своите летателни пера, така че те не могат да летят, докато им се излюпват след 25 28 дни.