пролетта хранени влажната зона обхваща около 120 дка; тя е наречена на името на предишния собственик.

'Ние вярваме в мускулите огъване,' Аренц казва на своите 'старата школа' лов патица партньори. 'Това е как аз останете във форма.'

Аренц и сядам обратно, дъх в богатата блатна въздуха и завърже разговор на нашата собствена.

Това е Ден 3 на 2010 Уисконсин южната зона лов патица сезон. Срещали сме се да опитате късмета си на Marsh Сали, 220 декара имот, собственост на Аренц и пет партньори.

Той използва велосипед си за повече от доставки. Мъже Canada Goose Snow Mantra Parka военноморски флот евтин В ранна възраст, той ще се хвърлят страна на баща му от страна 12 калибър над рамото му и педал за Eagle Марш в западния окръг Waukesha да ловуват водоплаващи птици.

А ловджийски блато също предлага патици

Мъже Canada Goose Snow Mantra Parka военноморски флот евтин

Ако майка му попита къде е бил, той щеше да й каже, че е колко време му отне да доставят вестниците.

Бръснарят имаше маси, пълни с спортни списания; младият Аренц би порите над всяка статия в Невярно Stream, Открит Life и други външни периодични издания.

Родом от North Prairie в Уокиша, Аренц беше насочено към лов на водолюбиви птици от ранна възраст.

Wings свирка минало в тъмното. Някъде в далечината, кокошка зеленоглави шарлатани и каролинка говорят.

Ние хвърля три Canada Goose примамки и квартет от зеленоглави блокове. Тогава е време да се изчака, да гледате и слушате, докато часовникът, или светлината, дава възможност за лов.

Той си спомня, че спирането на бръснарница почти всеки ден, след като той свърши си маршрут доставка на вестници.

Водата в крайна сметка се влива в Honey Creek и река Фокс. ние са пътували около 500 ярда от началото на кампанията, през пънове и покрай тревните високо място и изпревари лодката в една точка на cattails. На cattails добив.