Няколко века по-късно, Аристотел пише: 'Някои същества може да се предвиди разпоредба срещу промяна, без да се разбърква от своите обикновени свърталища. други мигрират, както в случая на крана' Той също пише на миграцията на пеликаните. Дотук добре.

Пътят, водещ до сегашната ни разбиране за миграцията на птиците е обиколен един, с изобилие от премълчано. Подобно на повечето научно изследване, наблюдатели са на базата на наблюденията на тези, които са дошли преди тях. Понятието стои на раменете на по-ранните наблюдатели произтича от най-малко 12-ти век до човек, известен само като Бернар от Шартр. Метафората е най-известен от шикалкавене сър Исак Нютон, 'Ако аз съм виждал по-нататък, че е от стои на раменете на гиганти.'

Но Белобуза гъска? Това е един особен име, защото тези гъски са вегетарианци като други гъски и рядко, ако някога се хранят приливната животни. Обяснението за името предоставя добра възможност да се мисли за методологията на науката, тъй като ние се стремим да разберем по-добре естествения свят.

Представата за миграцията е заложен в Мъже Canada Goose Snow Mantra Parka сив магазин един стих от Стария завет: 'The щъркелът по небето знае определените си времена и гургулицата, и лястовицата, и жеравът Пазят времето на идването им.' В осми век пр.н.е., Омир пише, че кранове бягате от идещия на зимата.

Мъже Canada Goose Snow Mantra Parka сив магазин

Ние понякога виждам голяма белочела гъска. Това широко разпространените видове се среща най-вече на запад от река Мисисипи в Северна Америка, но и в Стария свят, на запад чак до Гренландия.

Белобуза гъска и миграция Митове Мейн Birds

На 13 октомври, Бил Шийхан удари гъска джакпот в централната арустък. Той откри шест вида гъски. Три вида не са изненадващи: Canada Goose, ричардсънова гъска (по-малка версия на Канада гъска, сега признава като отделен вид) и Snow Goose. Но той се удари в Trifecta на редки гъски намиране на Белобуза гъска, а голяма белочела гъска и Pink крачка гъска. Страхотен ден!

През Средновековието, европейците използват погрешни наблюдения на Аристотел, за да обясни появата на Белобуза гъска всяка есен от своите високи арктическите основания за разплод като трансформация от дебнеха, обрастнала вратните гъска намерени често върху плаващ дънер. Изминахме дълъг път от тогава, но историята на тази погрешна стъпка е увековечена в името на Белобуза гъска е. Ние ще продължим нашето изследване на миграцията следващия път.

съжаление, Аристотел също пише 'някои птици (като хвърчило и поглъщат) намалява труда на миграцията и да се скрият себе си, където са те.' Той продължи да пише, че някои птици се скриха в hles в земята, понякога без пера. Някои гърци също са вярвали в трансформация. В Гърция, Европейския дрозд е обща селекционер, мигриращи към Африка всяка есен. Европейският Робин е зима посетител на Гърция. Аристотел твърди, европейски Червеноопашки трансформирани в Европейския Робинс.

Някои Birders ще твърдят, че миграцията на есен бие ръцете на пролетната миграция надолу. Разбира се, пролетни пойни птици пеят с пълно гърло, облечена в техния размножителен сезон накити. Но миграцията на пролетта е сравнително кратък.

Хората със сигурност знаят от хилядолетия, че птица изобилие променя през годината. Когато зависи от птици, като част от диетата си, неуспех да се обърне внимание на промените в броя на птиците може да повлияе на оцеляване. Но къде са отишли ​​на птиците?

През последните години, Old World Гъски посетят Нова Англия в малки количества. Няколко розови крачета гъски са ни красили с присъствието си в кравешки пасища в Yarmouth. А Белобуза гъска или две посещение североизточна Северна Америка всяка есен. Най-близката развъждане зоната за двете от тези видове е Гренландия.

миграция есен е много по-продължителна, обхващащ началото на август в декември за различни видове. Post развъждане разпръскването на много видове, води до изненадващи записи на скитащи птици. Бурите могат също да изместват мигранти.