Стрелката отстранени от гърдата на Bay City гъши месеца след DNR служители място на шиш птица

Мъже Canada Goose Snow Mantra Parka сметана реплика

BAY CITY, най-лесно се признава гъска MI Bay City вече не е толкова лесно да се забележи.

'Това наистина, всъщност, е един щастлив шанс, че ние бяхме в състояние да се получи, че гъска в писалката, когато бяхме закръгляне нагоре гъски да ги лента', каза Мичиган DNR Wildlife Outreach Техник Holly Вон.

'Момчетата го качват и поведоха с поглед към него и забелязах, че стрелката е в състояние да се движат свободно в рамките на птицата. Раната от стрелката самата почти беше изцелил около стрелката', каза Вон. 'Те са открили, че изваждането на стрелката не би направил по-нататъшно увреждане, така че те решиха да вървим напред и да премахнете стрелката.'

Според съобщение за пресата от СНП, кокошката влезе в контакт с DNR служители отново в края на юни, когато биолози са генетика на гъски в Бей Сити, за да проследи миграцията навици и друга информация.

Биолозите изследвали гъска, реши, че е безопасно да премахнете стрелката.

Мичиган отдел на представители природни ресурси са отстранени стрела от гърдата на Канада гъска, повече от два месеца, след като за първи път са предупредени от ранените водолюбивите птици.

'Това специално гъска не е насочена. Просто се случи да бъде с останалата част от гъските, когато се обединяват нашите биолози.'

След като свидетели на състоянието на птицата, служители на първо реши, че е необходимо да се премахне стрелката, тъй като гъска се появи, за да функционира правилно.

Sandy миньор, рехабилитатор диви животни, намерени гъската в средата Мъже Canada Goose Snow Mantra Parka сметана реплика на април в гнездо го направи в близост до Градски момчета и момичета клуб Bay, 300 Лафайет. СНП служители го забелязан веднага след и свидетели на женски гъска отлитат без да натоварва, те докладват.

'Той просто отиде на своята весела начин. Тя се появява, за да бъде напълно невредими от целия процес', каза Вон.