рано Канада гъска сезон ще отвори 15 август и ще продължи до 15 септември, с изключение на река зона Мисури, където сезонът завършва 7. септември началото на Канада гъска сезон има лимит от 15 дневно и 45 във владение.

удължено работно време на снимане, за всички гъски са разрешени от един половин час преди изгрев до залез слънце в събота и сряда през 23-ти ноември, и в събота, неделя и сряда от 24 Ноември до края на всеки сезон.

чуждестранни лица имат възможност за закупуване или лиценз щата водоплаващи птици или един с ограничения зона. Чуждестранни лица, които определят зони 1 и 2, могат да ловуват, че зона само за един седем дни период, по време на сезона. Чуждестранно ловци, които са избрали да се ловува в зона 1 или 2 и желаете да използвате пълните 14 последователни дни право, трябва да се използват други седем дни в зона 3. Ловците в зона 3 може да се ловува, че зоната на целия 14 дни.

горницата на whitefronts е три с девет във владение, и светлина гъска е 50 дневно, без ограничение на времето.

Специалната младежка водоплаващи ловния сезон е 17 септември 18. Legally лицензирани местни и чуждестранни лица на 15-годишна възраст или по-млади могат да ловуват патици, лиски, mergansers и гъски щата. Младежките ловци трябва да имат обща игра и лиценз местообитание и риболов, лов и furbearer сертификат. Лицензиран възрастен на възраст най-малко 18 години, трябва да придружава младежта ловец в областта.

Границата на чанта за Канада гъски по време на редовния сезон е осем дневно и 24 във владение, освен в зоната на река Мисури, където ограничението е пет дневно и 15 във владение.

2016 водолюбиви Сезон

Ловците могат да вземат шест патици на ден със следните ограничения: пет зеленоглави патици, две от които могат да бъдат носачки, три дървени патици, три северна потапница, две червенокоси, две pintails и две canvasbacks. Подобно Мъже Canada Goose Snow Mantra Parka червен цена българия на миналата година, ловците могат да вземат допълнително две синьо крилат Тийл от 24 Септември до 9. октомври дневния лимит от пет mergansers може да включва не повече от два американски нирец. За патици и mergansers, ограничението на времето е три пъти по-дневния лимит.

ловен сезон за Канада гъски в зоната на река Мисури ще затвори 30 декември, докато останалата част от държавата, ще се затвори декември 22. Сезонът за whitefronts затваря 4 декември, а сезонът на леките гъски е отворен през януари 1, 2017 г. всеки ден през ноември 5. Началото ноември всеки ден.

В съответствие с държавен закон, чуждестранни лица нямат право да ловуват на Северна Дакота игра и отдел Fish зони за управление на дивите животни или за опазване плотове (Private Land Open на спортисти) области от 8-ми октомври 14.

Мъже Canada Goose Snow Mantra Parka червен цена българия