'Издаване на гъските на смъртна присъда за това, което идва естествено е не само нечовешко, но напълно ненужно, като се има предвид успеха на много несмъртоносни програми гъска намаляване', каза Шарон Павлак, национален координатор на групата.

Общината иска да ги контролира по друг начин в Северен парк, включително унищожаване неизлюпени яйца, расте висока трева около езерото, и тормози гъските, така че те стоят настрана от 3010 акра парк, каза окръг паркове директор Andrew G. Baechle.

Министерството на земеделието, за да убие около половината от около 700 Канада гъски, които са били прави каша от една област в парк.

Федералното министерство на офис Wildlife Services земеделието изчислява, че Канада гъска освобождава 1,5 паунда на изпражнения на ден. С стадо на парка, това е повече Мъже Canada Goose Snow Mantra Parka черен магазин от три тона на седмица.

'Това е фантастично, и ние аплодираме решението си да не го направя', заяви Стефани Boyles, дива биолог с хора за етично отношение към животните.

Мъже Canada Goose Snow Mantra Parka черен магазин

н Baechle надява настоящите методи могат да помогнат. От 2000 г. страната е разклатено или изля масло на около 100 гъши яйца годишно, за да се запази населението от расте, каза той.

Allegheny окръг блокиране предложен гъска убийство

Коалицията за предотвратяване на унищожаването на Канада гъски също благоприятства по-малко фатални методи.