'Тези магазини често са много повече за маркетинг, отколкото продажбите на дребно', заяви Лука Sklar, консултант на дребно и основател на компанията за пазарни проучвания Sklar Wilton Associates. 'Погледнете Nespresso, и в магазина M, че не става дума за приходи. Това е за изграждане на марката в Times Square. Това не е като Gap иска да плаща наема в Bay и Bloor [в центъра на Торонто]. Те искат да направят изявление за пускане на пазара.

Мъже Canada Goose Yukon Bomber дух Bulgaria

Понякога, в магазина и марката са преплетени от началото канадски марки Lululemon Athletica Inc. и Roots Канада ООД са забележителни примери. Понякога, обаче, продукти, които имат известни фирми за търговия на едро с други търговци на дребно реши да скочи в играта на дребно, за да се по-добре на пазара. Канадската връхни дрехи марка Mackage също има магазини в Сохо и в търговския център на Carrefour Laval в Laval, Que., И обяви миналия месец, че ще отвори две нови локации в Торонто, в молове Yorkdale и Eaton Centre, в 'среда на дребно който отразява нашата естетическа. '

Канада гъска се инвестира в първите си маркови магазини по-късно тази година. A 4500 квадратни местоположение крак в търговски център Yorkdale в Торонто ще бъде първият да започне през октомври, последвано от 4,000 квадратни магазин крак в квартала Сохо на Манхатън, трябва да отвори врати през ноември. Съединените щати са най-бързо разрастващия се пазар на компанията, с ръст на продажбите от с 30 на сто през миналата година; Ню Йорк е най-големият пазар в страната.

Nike го е направил. Apple го е направил. Сега Канада гъска Inc. се присъедини към списъка на марки като някакъв контрол върху преживяването на дребно чрез отваряне на техните собствени магазини, фокусирани само върху една единствена марка на стоката.

Магазините ще включват Arctic изображения, както и снимки и истории на приключенците, известни като 'гъска хора', които служат като говорители на марката, проектирани да общуват неговата автентичност сред открито авантюристи. Търговците ще бъдат обучавани да кажа клиенти за продукта, в много по-подробно, отколкото биха могли да се появят в магазините с по-широк обхват на продукта.

Магазините също ще помогне на марката да се засили неговото дълголетие като производител в пространството: Показва ще включват 'стилове наследство', взети от архива на дружеството, за да покажат на клиентите това, което продуктите приличат, датиращи от началото на компанията, която е основана през 1957 г. за избор на неизносени 'винтидж' колекции от преди повече от 10 години, също ще бъде за продажба изключително във физическите магазини.

н Reiss вижда магазините като инвестиционен маркетинг.

Както Канада гъска е гледаш разширява повече в международен мащаб, компанията, която традиционно се разчита много повече на уста на уста е инвестирала повече в областта на маркетинга, включително четири минутно видео освободен миналата година и режисьор от Холивуд режисьор Пол Хагис. Това видео е, тъй като съставен около 1,6 милиона гледания в YouTube; компанията се казва, че включително Facebook, уебсайта на кампанията и платени публикации като Преди видеоклипа клипове, достигна около 30 милиона гледания и увеличи уеб трафик търсене за Канада гъска от 500 на сто.

'Ние не търсим да отиде в 150 магазина утре. Ние не сме се превръща в търговец на дребно, по-специално,' каза той, въпреки че той заяви, че компанията се надява да отвори още повече в бъдеще. 'Това ще бъде важно да отвори магазини в места, където има голяма концентрация на Канада гъска фенове има много потенциални пазари за това.'

'Има много се говори за електронна търговия и' омни канал '[продажби] и хората започват да се признае, че тухли и хоросан магазини са в Мъже Canada Goose Yukon Bomber дух Bulgaria основата на това', каза г-н Reiss. 'Бъдещето е не само онлайн или само тухли и хоросан. Това е комбинация.'

Канада гъска отваряне магазини, тъй като разширява маркетингова стратегия

'Ние сме глобална марка. Когато имаме тези събират места за Канада гъска фенове, то се натрупва и води до увеличаване на глобалното ореола на марката,' заяви президентът и главен изпълнителен директор на Dani Reiss в интервю. 'Търговия на едро е много важна част от нашия бизнес, и това ще продължи да бъде важен. Но ние сме в състояние да създаде перфектния опит и перфектно отражение на Goose марката на Канада.'