гъска сезон Ранната ще продължи до 15 септември с дневен чанта от пет освен в Магий блато (Crane Creek) / Отава убежище, Mosquito Крийк, Мърсър, и Killdeer Равнините зони за докладване, когато границата ще бъде две гъски.

Двете забележителни промени включват увеличаване на дневния лимит на чанта за началото на сезона Канада гъски, 4-5, и нови часове за лов гълъб сезон.

Hunters преследващи прелетни птици трябва да попълнят Harvest Информация Programsurvey при закупуване на ново свидетелство за лов, които ще бъдат необходими за 1. септември държавни и федерални патици печати ще бъдат задължени също да се издирват гъски и Тийл.

Pintails, след като вторият в изобилие след зеленоглави патици, са 33 на сто по-долу дългосрочно средно по 2,9 милиона и са били намалява, тъй като около 1980, каза DU. Северна потапница са 25 на сто по-долу дългосрочна средна. 4 милиона и са били в спад от 1985 г. насам Отговори на пониженията са неуловими.

Датите за предстоящите предсрочни прелетни ловни gamebird сезоните са били определени от Wildlife съвет в Охайо, който е издал няколко промени от съответните 1999 сезоните.

Сора и Вирджиния релси могат да бъдат ловувани през 09 Ноември с ежедневна чанта на 25.

Pond брои в прериите и от двете страни на границата са били установени 41 на сто от 1999 г. и 20 на сто под средното. 'Това нормално би довело до много по-намалена цената на гнездова популация', каза Batt. 'Въпреки това, тя изглежда като ние може бебе Canada Goose Elijah Bomber червен Bulgaria да бъде доста уверен, че повечето видове се справя доста добре.' Той приписва силните разплод числата до повишена дъжд в края на пролетта.

бекасина могат да бъдат ловувани през 26 ноември и 04 декември през 23 с една торба с осем на ден.

Тази година цената е 27 на сто по-висока от дългосрочната средна стойност, която се превръща в много патици летят на юг тази есен. Услугата за риба и диви животни ще обяви индекс спад полет след около месец, но годишното проучване на размножителния патица обикновено показва относителната сила на индекса.

До 1991 Алеутски бе върнала към 6300 птици, които са довели до намаляване на състоянието от застрашени да застрашен. Риба и Wildlife Service, който е отговорен за вписване и отписване застрашени видове.

правни ловни гълъб часа на частни земи по време на първите 10 дни и на останалата част от сезона ще бъдат изгрев до залез слънце, но през първите 10 дни на публично лов кацат часовете ще бъдат пладне до залез слънце.

Алеутските, раса West Coast на познатия Канада гъска, е намалял до едва 800 птици от 1966 г., когато тя е била защитена като застрашени. Видовете, пострадали от загуби или влошаване на ключови мигриращите и зимуващите местообитания, както и въвеждането на хищници на острова места за гнездене в Аляска.

Ducks Unlimited заяви, че остава загрижен за продължаващите спадове на северна потапница (bluebills) и pintails, единствените два вида по-долу цели, определени от плана за водолюбиви Управление на Северна Америка.

'Няма големи изненади в (доклада USF, въпреки че мисля, че много хора, които проследяват време тази пролет би очаквал цяло броят на населението да бъде по-ограничена от крайната оценка, '' обобщи д-р Брус Batt, главен биолог DU му.

Алеутските Канада гъска, един от първите видове, посочени като застрашени, се е възстановил до точката, че той най-вероятно ще бъде отстранен от федералния списък на застрашените видове, според DU.

Green крилат Тийл, от друга страна, са били до 21 на сто от 1999 г. и са се увеличили 56 на сто за две години. Blue крилат Тийл са били до четири процента за нов селекционер високо от 7,4 милиона души.

Ловно часа, с изключение на разпоредбите на гълъб, ще бъдат изгрев до залез слънце за всички други видове.

Дък номера остават високи въпреки много сухи условия

Teal сезон ще продължи до 16-ти септември с една торба с четирима на ден.

бебе Canada Goose Elijah Bomber червен Bulgaria

Патици Неограничен анализатори казаха, че се очаква малка промяна в граници чанта или дължини сезон като цяло. Hunter успех, обаче, в крайна сметка зависи от благоприятните климатични модели в рамките на специфични миграционен маршрут по време на ловните сезони и развъждане успех на патици, които използват тези миграционен маршрут.

траур гълъб Охайо, рано Канада гъска, Тийл, железопътен, Зеленонога водна кокошка (gallinule), и ловни бекасини сезона всички ще започнат 1 септември щата.

По-голямата част от Алеутски зима в Централна долина на Калифорния, където влажните зони загуби са драматични. Но концентрирани усилия за опазване в Централна долина от DU и обществени агенции на дивата природа е направила максималното използване на оставащите местообитания и е помогнал възстанови друга местообитание. Видът гнезди само в отдалечени острови в Алеутските верига югозападно Аляска.

Уудкок могат да бъдат ловувани 13 октомври през 26-ти ноември, с една торба с три на ден.

от 10 ключови видове, зеленоглави патици изложени на най-голям спад на животновъди, надолу 12 на сто. Но зеленоглави номера са били изключително високи през 1999 г. при 10.8 милиона животновъди, втората най-високото ниво от 1955 г..

Moorhens или gallinules, могат да бъдат ловувани през 9-ти ноември с ежедневна чанта на 15.

и канадските прерии са, че производството на водолюбивите птици през това лято остава висока въпреки сухи условия в много области. годишен доклад Fish Wildlife Service относно разплод номера патици са обещаващи, според анализ от Ducks Unlimited, видните влажните зони и опазване на водолюбивите птици организация. Развъждане на патици бяха оценени на общо 41,8 милиона през зони от проучването, което е спад само малко от рекорда на 43400000 разписа през 1999.

сезон гълъб ще продължи до 16 октомври и ще продължи 03 ноември през 26. Дневният чантата ще бъде 12 птици.