издава сертификати за фондация за удостоверяване на групата, ако някой ловец стреля гъска и дава сериен номер на разстояние от групата.

На върха на опасенията, че някой може да убие една гъска за неговата банда крак е добавен грижа на автомобили с превишена скорост покрай светилището на Road 3 и гъските, които се провеждат през всяка година.

Седем гъски, които са били прегазени пред Kingsville Джак Миньор светилище в последните две седмици беше достатъчно тревожни без откритието, че човек трябва крака му излъган.

Джак Миньор заговор първия си Канада гъска през 1915 г., за да помогне на писта миграция и по-късно започна добавяне библейски стихове. алуминиеви ленти са станали колекционерска.

В сряда член на персонала намерени три гъски, които са били засегнати в предната част на светилището. Baruth видя нещо, което приличаше на черен балон-късно същия ден и се оказа, че на десния крак на кокошката, Канада, крака, че е заговор. Една от гъски не са имали една група и друга гъска групата може да не е видимо, защото е прибран под мъртва птица, каза тя.

Тя подготвя петиция да попитам Kingsville съвет за намаляване на ограничението на скоростта до 40 километра в час и инсталиране на широк бум скорост или ивици с ръбове в предната част 3 светилище Road. Ограничението на скоростта пада от 80 km / h до 60 km / h в близост до светилището и тя оценява много шофьори са редовно профучават покрай при 80 до 100 км / ч. Те изглежда да се забави само с присъствие на полицията, каза тя.

бебе Canada Goose Snow Bunting син топаз магазин

подножието беше излъган, все още можете да видите на сухожилията и всичко виси тя. За мен, това е целенасочена хит, тя каза на необичайно откритие.

Baruth каза два или три пъти седмично хора ще наричат ​​за закупуване на ленти, въпреки че светилището продава само възпоменателни такива. Тя си спомня с Джак Миньор банда, която отиде за $ 5000 на иБей преди години, въпреки че патицата Джак Миньор и гъски ленти на иБей от 1930 г., 40-те и 50-те години са били на цена от $ 30 до $ 100 в понеделник. Цената зависи от това колко рядък е и възрастта на групата, каза тя.

Канада гъска с отрязаната крак повдига опасения от колектори, работещи над Джак Миньор птици

може да изглежда като това нещо доста малка, но това не защото е симптоматично за по-голям проблем от ускоряване на пътя, каза Baruth. гъските ще бъдат засегнати, то е само въпрос на време преди някой друг е тежко.

Baruth каза тя ще бъде нащрек за всяка лента за продажба със сериен номер, който съвпада с номера за група от гъсета, бебе Canada Goose Snow Bunting син топаз магазин които са били преместени в светилището по-рано тази година и ивици. Групата ще има 2016, а за Гослинг върху него и Библията стих, всичките си грижи на Бога.

Мери Baruth, изпълнителен директор на Миньор мигриращите фондация Jack Bird, е притеснен от Канада гъска може да е бил умишлено прегазен да грабне своята банда Джак Миньор крак, ценена от някои колектори.