Хората, които притежават кучета изглежда да се чувстват рекичка е куче парк. Канада гъски, патици и голям нирец патици всички имат бебета. Собствениците са позволяващи им кучета да тормозят и да смачкат двете възрастни и бебе патици.

Видяхме жълт лаборатория и черен лаборатория убие пълен отглеждат Канада гъска се опитва да защити своята млада. Водата е плитка, но собственикът отказва да бродят в до водата и тегли, че кучето навън. Те идват от улица съюз. А жена зеленоглава патица с бебета бебе Canada Goose Snow Bunting черен Bulgaria беше смачкан от Unleashed куче. По същество собственикът казал нашите съседи, за да спре да крещи по него и против собствения си бизнес.

Има наистина трагичен проблем от двете страни на Mill Creek от Tausick чак до улица съюз.

бебе Canada Goose Snow Bunting черен Bulgaria

Тези водни птици са прелетни. Незаконно е да ги тормозят, камо ли да ги убие. Тези от нас, които живеят по пътеката и много други, които използват пътеката неохотно се примири с кучешки изпражнения или найлонови торбички, пълни с кучешки изпражнения спадна по протежение на пътя и кучета, работещи безплатно, но сега убиването на диви животни е малко много.

Собствениците стоят и да гледат на дървен чук. Разбира се, те правят справедлив дял от неефективна викове. Кучета от двете страни на канала за Mill Creek се овладян. Има признаци, по цял пътека се посочва, че всички кучета трябва да бъдат овладян.

Кучета убиват птици на Mill Creek трябва да спрат