Той каза, че птиците се предизвикват проблеми в няколко обществени места, включително Lions парк и голф клуб летище. Но най-голямата концентрация е в Holliday Park.

Feezer каза хранене на птиците причинява два проблема.

Ward I City Councilwoman Amber Ash е един от двама от членовете на съвета, които донесоха въпроса пред управителния орган. Другият е Ward II Councilman Патрик Колинс.

жените Canada Goose Camp Първа Hooded яке кафяв евтин

Второ, много от птиците след това снасят яйца. Когато бебетата си се раждат, те са щамповани с Cheyenne както у дома, което означава, че дори ако те мигрират, те се връщат.

'В момента на местното население (там) е около 100 гъски, които остават целогодишно', каза Feezer. 'През лятото, имаме нагоре на 200 гъски, които идват в и живеят в парка. Рибата и дивеча услугата да направи това, което се нарича' яйце addling. ' '

'Наредбата има за цел да ни даде инструменти, за да пазят населението на гъши да продължи да расте.'

'Ако ние се образоват хората по въпроса, те ще разберат, че се опитваме да се запази гъски населението там за тяхното удоволствие', казва Аш, който не работи за повторно избиране.

Ash се съгласи, че предложението може да предизвика обществен протест, но тя каза, че се надява на съвета може да оформи въпроса по начин, който има смисъл.

В понеделник Съветът одобри на първо четене на наредба, която ще забрани храненето на патици или гъски по всяко град тече парк, голф игрище или пространство за отдих, както и на град собственост.

Това е процес, чрез който птичи яйца са потопени в растително масло и се връща в гнездата си. Маслото отрязва подаването на кислород до яйцеклетката, спиране на ембриона да се развива.

Първо, патици и гъски, които идват на областта и обикновено мигрират вече не правя така: Те имат гарантиран източник на храна и няма естествени хищници тук.

Предложението бе отправено към комисията, която ще го взема на следващото си заседание на 02 Октомври.

'Количеството на гъските и патиците, които избират да не мигрират от Cheyenne са ни причинява фактори за здравето и безопасността, доколкото хора, излезли на пикник', каза Feezer, сочейки към бактерии от фекална материя.

Съвет обмисля забраната за хранене на патици

Feezer заяви, че новата наредба може да бъде изключително трудно, тъй като много от жителите и посетителите да се насладят на хранене на птиците.

Би даде възможност на полицията да издават билети за тези, хранене на птиците. Глобите ще бъдат не по-малко от $ 10 и не повече от $ 25, въпреки че

служители ще имат право на преценка да издават писмени предупреждения за нерецидивисти.

'(The гъски) могат да станат агресивни. Трябва да се справи с нарасналия фекален съдържанието на земята. И те също могат да се унищожи младите растящи треви, която да премахва растежа на замяна в тези области.'

'Ако те получават достатъчно храна жените Canada Goose Camp Първа Hooded яке кафяв евтин за хора, те развиват ситуация, наречена' ангел крило ', където крилата им са твърде малки, така че те не могат да летят', каза Feezer.

Addling е ефективна, тъй като обезсърчава птици от полагане на повече яйца. Ако яйцата са били просто разрушени, птиците ще пазят ги година.

Addling се подкрепя от Humane Society като най-добрият начин да се контролира Canada Goose население.

Никой не би могъл да се цитира повече от веднъж на ден в продължение на нарушаване на забраната.

Нито един от съществуващите птици ще бъдат засегнати от този процес.