Доброволците са на възраст от 7 до 70. Също кредитиране ръка беше държавна Rep., R Fairfield, който представлява част от Trumbull.

'Един от проблемите, с които е, че хората си мислят, че те са сладки,' каза Парсънс. 'Това streamside буфер, който е това, което естествено расте заедно с речен бряг може да контролира Канада гъска на много ниска цена.'

схема за екологично чувствителни засаждане

Това ще даде бактерии шанс да се съборят моторно масло присъства в паркинг отток, каза Парсънс.

Сега южния бряг е населена с местни дървесни видове и храсти, и скоро високи треви ще попълни празнините, благодарение на усилията на Save пролива, на града и доброволци.

Едно от предимствата на този тип озеленяване, Уотсън каза, е, че тя създава среда неприятна за тази напаст на пътища в състоянието, в Канада гъска, считан от мнозина за инвазивни видове тук.

'Това е модел за това, което можете да видите по цялата брега', каза, на Комисията за опазване. 'Когато имаш договореност по този начин, банката е защитен срещу ерозия и дърветата и храстите са както абсорбиращи вода и засенчване на потока, за да се създаде благоприятна среда за риба.'

'Идеята е да се създаде устойчива крайречна буфер и дъжд градина', каза, ландшафтен архитект на Гринуич, който е проектирал схемата за засаждане и балотаж, заедно със съпруга си, Дейл.

На славно събота сутринта, с шарената слънчева светлина се филтрира от новозасадени брези, доброволците на 35 и асортимент от ВИП стан, за да се превърне на брега жените Canada Goose Camp Първа Hooded яке сив магазин на реката от паркинга в 'streamside буфер.'

'Идеята е да се задържи водата от паркинга по време на основен дъжд събитие за презареждане на подпочвените води и да се запази замърсители от навлизане на реката', каза тя. Тревата, заедно с местните насаждения, ще осигури среда за насекоми, птици, земноводни и асортимент на безгръбначни.

Trumbull Old Park Mine се превърна в проучване на контрасти

жените Canada Goose Camp Първа Hooded яке сив магазин

На северната страна на река Pequonnock е сцена на колко паркове бяха озеленен обратно през 1950, с близо подстригана трева за удължаване до ръба на водата.

Длъжностни лица заявиха, че растенията и други материали са били заплатени от безвъзмездна помощ от, която е предоставила 40 000 $ за проекта. Министерството на паркове, засадени по-големите дървета и извършва голяма част от груб озеленяване.

'Преди ние дори имам растенията в земята тази сутрин, Балтимор Ориолс, се приземи на почти всеки един', каза тя.

Разбира достатъчно, около дузина Канада гъски бяха излежава около от другата страна на реката, което ще живее в областта на футбола, който до сега беше всичко, но неизползваем, поради гъска екскременти. Parsons и другите там казаха, че това е надявал, че волята подобно пейзаж на парка север речен бряг, което би, в смисъл, прогони Канада гъска от парка.

Тази растителност, комбинирана с дъжд градина, също събира и филтрира паркинг отток преди да влезе в реката. Паркингът на Стария Park Mine е само на няколко крачки от брега на морето.

Това е първата от това, което ще бъде на няколко така наречени 'модел' на проекти, които са част от, усилие от Бриджпорт, Trumbull и Monroe за възстановяване на реката до точката, където карагьоз, пъстърва и други местни риба може отново да намерят пътя си нагоре, според, директор на възстановяването на местообитанията за Save звука. Подобряване на речен бряг местообитание, какъвто е случаят тук, също е част от фокуса си, каза тя.

'Те обичат това, което виждате от другата страна на тревата на реката, която се косят право на ръба на водата.'

За сега, градината на дъжд прилича на traprock яма. Но скоро, Parsons каза, че ще се напълни с висока трева.