Ето списък на студени град шуби, които ще ви държат топло, уютно и стилно:

пълен преглед на якето Burnett от Canada Goose

Borden Bomber (втора версия на Chilliwak)

Burnett Jacket (милиция)

стилове правоприлагащият могат да бъдат намерени в рамките на Канада гъски Arctic Collection заедно с броя на работещите и градските шуби, но те се различават по своя универсален дизайн, лесни джобове за достъп и страхотни стилове.

Какво отличава пилотните стилове от всички други е неговата въздуха уникален стил и гъвкав дизайн за по-голямо движение на пилотската кабина. Вземете предвид, бомбардировачи якета са известни за това, че в краткосрочен до кръста, така че винаги да изберете много по-голям размер, отколкото това, което се прави от парка.

полицай Парка (Северна полиция)

Heli Arctic Парка (пилот на хеликоптер стил).

Enforcer Style ParkasWhen Канада гъска първи започва да произвежда шуби, основната му клиент е правителството и няколко други институции. Тя проектиран студените зимни якета за монтираните сили на Канада, полицейски и армейски сили. Тъй като тези стари дни, компанията е адаптиран дизайни милиция стил за граждански цели, създаването на някои от най-популярните стилове на пазара.

Foxe Bomber (кожа хастар и вятърни паузи)

Това са най-добрите Канада гъска шуби за изключително студени градове и други градски райони. Стилен, тънък снабден и устойчиви на силни температури. Banff Парка, и more7 Съвети към днешна дата колумбийските Жените

Pilot Style якета от Канада GoosePilot зимни якета са били на мода откакто Първата световна война, популяризирана от пилотните бойци. Обратно в дните въздушни бойци полетяха върху отворен кокпит и те се нуждаеха изобилие от защита от вятър и студ, така. якета атентатора влязоха в сцената, и след двете световни войни, те издига в цивилния живот. Top Gun и Том Круз отново популяризирана Пилотни якета до точката на бомбардировач Chilliwack е един от най-продавани зимни якета от Канада гъска.

Какво е най-добрият Парка за градска Градове? Ако търсите за анорака наистина имате нужда от топлина с вас. Но това, което наистина те кара да се замислим, от закупуване на един е здравината на конструкцията. Търся като препарирана полярна мечка е ОК, когато става до Северния полюс, но когато става надолу, за да работят или бране на някои хранителни стоки в магазина? Няма начин.

жените Canada Goose Camp Първа Hooded яке Hyacinth евтин

Канада гъска Arctic Collection Преглед

Това са всички културни базирани съвети, които можете да намерите никъде другаде да дата колумбийските жени. От това как да танцуват с тях, напитки и дори това, което е най-важно при среща на семейството.

Chilliwack Bomber (Arctic Bomber жените Canada Goose Camp Първа Hooded яке Hyacinth евтин Pilot Style най-продаван Канада гъска яке)

За повече стилове, свързани с Изпълнителя, провери на пилотни якета.