И изглежда, артистичен талант работи в семейството, като най-старата дъщеря Грим, Madison, спечели конкурса за 2013 г. младши патица печат, също с една картина на canvasback. Madison, който сега е на 7 години, спечели конкурса на 6, което я прави най-младият артист, който печели младши конкурса. Предишният, младият художник да спечели младши конкурса е 15.

Първият кръг от съдейки просто се свежда до 'в' или 'извън' вот, и картини с три или повече 'ина' се премине към втория кръг, където съдиите ставка картини на цяло число скала от 1 до 5. -високите записи точкуване се премине към третия и последен кръг, където те се оценяват по скала от 3 до 5.

'Аз съм запален waterfowler, и, за да правите снимки, да го доближи много като мен на лов, но го отведе до крайност', каза Grimm. 'Аз ще се насочат начин преди изгрев слънце и изхвърля примамки, като се обръща особено внимание на вятъра и специфични ъгли и посоката на... Познае какво заливи вятърът ще се взриви на сладководни скариди и други храни в, се опитвам да разбера където, точно, патиците ще искат да бъде.

През март 2013 г., неговата живопис 'Вечер Flight', който разполага с Дрейк пустинарка в полет, бе избран за 2014 15 Ohio мочурища печат. Това е и втори път живопис Grimm бе избран за печат конкурса на Охайо.

'Аз се облича в костюм Ghillie, защото, за да получите изображения и детайли, които трябва, аз не искам да изглеждам като човек, застанал там. За лов, отклоняване от целта патиците в 40 ярда или така ще можете да получите чрез. За мен искам тези патици да бъдат 20 ярда във въздуха най-много и за тях да се плува по-близо, ако е възможно. '

Законът за мигриращите Bird Hunting Stamp, подписан в закона през 1934 г. от президента Франклин Рузвелт, изисквани от патица печатите да бъдат закупени като лиценз за лов на водоплаващи птици. Риба и Wildlife Service. Така например, видове, отговарящи на условията за конкурса тази година включват Канада гъска, Брант, румен патица, червени гърди голям потапник и Клопач.

Като тийнейджър, който обичаше да се направи и се интересува от изкуство, страст Адам Грим за водолюбивите птици и за боядисване привлече първото си искра, когато видя 1993 94 федерален патица печат, който включва чифт canvasbacks рисувани от Брус Милър, а Минесота основава художник.

'Аз може да вземе тялото на една патица, главата на друг, и да използвате един хълм или пейзаж сцена от друга картина', каза той. 'Аз се стреми към съгласуваност и пропорционално. За печата 2014 г., макар, че това е вярно, Южна Дакота образ.'

'Спомням си, че и мислене,' Уау, как някой може да нарисува нещо подобно ', казва Grimm, който в момента е един завършен дивата природа художник. 'Израснахме лов, но не патица лов. Така че баща ми започна да ме вземе на лов патица. Заснех първата ми каролинка и видях първата ми червенокоса Дрейк лети с. Няколко години по-късно, когато той е достатъчно възрастен, за да участват в възрастен конкуренция, боядисване на петна патица, водолюбивите видове често се срещат от Texas изток по протежение на брега на залива, Grimm зае 16-то във федерален конкурса на патица печат, изравнявайки Милър. на следващата година му влизане зелен крилат Тийл взе осма. след това, през 1999 г. като 21-годишен студент, а, боядисване на петна патица разпространява крилата си на златен езерце Grimm бе избрана за 2000 г. 01 патица печат, което го прави най-младият артист, който печели федералното конкурса.

'Дядо ми беше наистина в индианец жените Canada Goose Camp Първа Hoody кафяв цена българия история и събиране на артефакти, така че той използва, за да дойде тук, останете на резервите и наистина да се запознаят с културата,' каза Grimm. 'Когато баща ми беше малко, той ще отиде заедно, и той се влюбва в дивата природа. Баща ми е бил излиза тук всяка година, тъй като преди да се родя, но, когато бях достатъчно възрастен, той започна да ме привеждане заедно с него. аз се влюбих в Южна Дакота и неговите хора. Израснал, аз помислих, че е най-якото място на земята. '

'Всички на референтния материал, който влезе в тази картина дойде от рамките на 1 мили радиус всичко от пейзажа на cattails до патиците,' каза Grimm. 'Прекарах една седмица в западната част на Eureka изучаване и фотографиране canvasbacks и техните местообитания всеки ден, като около 5000 снимки по време на престоя ми. Това беше една интересна седмица, пълна с диви температурни колебания, вятър, лед, виелица, облаци и, за щастие, някои слънце. това е много работа, но тя ми даде по-добра представа за това какво canvasbacks справят с на дневна база. Моята дизайн е изцяло вдъхновена от тази едноседмична екскурзия, а самата картина пое два месеца, за да пълна. '

Един приет състояние

След Grimm взема снимките, той не използва едно изображение като конкретна отправна точка, избирайки вместо това да се смесват и мач от редица снимки, за да се възпроизведе изображение той вече има в главата си на това, което той иска неговата живопис, за да бъда.

Може би това, което е най-интересното е, че референтният материал Grimm използва за федералното патица печата дойде от снимките той пое на пътуване Април 2013 до Макфиърсън в търсене на canvasbacks.

Отличията се комбинират, за да makethem единствените родител на детето победителите от състезанията по патица печат, за да спечели в една и съща година. Нещо повече, те спечелиха с един и същи вид и са най-младите художници някога да спечелят техните съответни национални конкурси.

Грим на чифт canvasback патици, стоящи на брега, озаглавен 'The краля Realm', беше избран за победител за патица печат на 2014 г., но успехът му през 2013 г. не започва или свършва дотук.

Изпълнител мигрира да улови водоплаващи

Grimm наскоро се завърна на Eureka за друга фотография сесия. Двете години, той остана в скривалище на ловеца, ловна хижа на запад от Eureka, което е собственост и се управлява от Роб andTricia Grajczyk.

Друг първи за печата 2014 г. е, че тя ще включва фоново изображение от един и същ художник. боядисване Грим, 'Къде Kings Reign', ще бъде отпечатан на долар размер карта, която се помещава на федерално печата. Grimm проектиран картината на ято летящи canvasbacks да се поберат с печата. Печатът ще бъде на разположение за закупуване в края на юни.

Grimm, който е израснал в Охайо, се премества в селски Югоизточна Южна Дакота, на границата на Бърбанк, през 2006 г. заедно със съпругата си, Джанет, и призова Южна Дакота дома и досега. Те имат две дъщери, Madison и Хана, и син, Jonas.

'Това беше просто невероятна година за нашето семейство', каза Grimm. 'Като Медисън спечели младши и тогава, когато моята картина бе избран за печата 2014 е нещо, което просто не може да се опише. Също така, действителното съдийството и Състезанието се проведе в щата Охайо, и въпреки че се колебае да присъства на първо него, в крайна сметка е перфектен, защото цялото ми семейство беше там. първият път, когато спечели конкурса, бях единствен и дори не се среща с никого. аз живеех в колеж апартамент с някои съквартиранти, когато имам новини. Така че да има моя жена там и да имат децата ми пълзят в скута ми и развълнуван беше просто невероятно. родителите ми бяха там, също и татко ме прегърна и ми каза, че е горд. цялата тълпата избухна с аплодисменти, когато те го обяви. '

млади таланти

2013 влизането

жените Canada Goose Camp Първа Hoody кафяв цена българия

'След като спечели за първи път, аз получавах обаждания от последните победители и други добре познати на дивата природа художници', каза Grimm. 'Беше като вече бях в част от клуб. Всички бяха супер полезно и приятно. Аз бях просто изумен от цялото преживяване.'