'Те искат големи вълци да направи много малко вълци', е как голф Caddy патица (Eric Цена) го обяснява.

Все пак, посланието е доброкачествен и хумора безвреден. Да, летвата е вдигната за също Ранс анимация и това е доста добре изглеждащ филм. Ако отидете да знае, че не виждаме нова версия на състоянието на техниката на Pixar, ако сте кажете на децата си да не очакват последната дума в анимационен забавление, 'Алфа и Омега' ще не пропусна. Голяма част.

скрипт Крис Denk Стив Мур има класически структура одисея, но твърде малко случаи, за да мотивира пътуването. Няма достатъчно шеги, и знаци, които не са развит в достатъчна, за да ги направят интересен. Твърде много анимационни филми наемат име жените Canada Goose Camp Първа Hoody син цена актьори (Кристина Ричи сред тях, като изрази омега сестра на Кейт) и очакват своя 'изпълнение', за да ококорвам се тъпа писане. Тя никога не го прави.

Хъмфри (озвучен от Джъстин Лонг) може лудория за с приятелите си по цял ден. Това е, което най-Omegas, смесени породи, на опаковката, може да направи. Но няма смисъл като си пада по Кейт. Кейт (озвучен от Hayden Panettiere) е алфа куче. Тя е предназначена за лов и да се чифтосват със сина на един съперник пакет да донесе мир на долината им. Тя го знае и приема, че мито от баща си (Дани Глоувър) и майка (Вики Люис).

Но както с всеки филм, този детски филм е толкова добра, колкото написването му вицовете, сладък бита, сърцето. И това е, когато 'Алфа и Омега' идва кратко.

'Алфа и Омега' бледнее срещу отгоре

Will Кейт и Хъмфри го направи обратно към Канада, може би с помощта на голф Канада гъска (Larry Miller)? Ще стигнем навреме, за да се предотврати война между пакет баща си и този, водена от Тони (Денис Хопър, в окончателния си представяне)? Ще Алфа и Омега намерите кученце любов?

'Отиди за гърлото и не пусна, докато тялото спира разклащане,' тя мърка да си малко момиче, трябва още един вълк да излезе на линия.

както само тя на въпроса това задължение, когато тя осъзнава й предназначение, Гарт (Крис Кармак), не разполага с вой. Както и в 'Happy Feet,' вълците примамват Съквартиранти от напев. тон глух Гарт. И точно както на Кейт се чудех какво да правя, игра надзиратели нея и бучки Хъмфри успокои и да ги транспортират до парк Айдахо, където те са се 'населят' мястото с вълци.

жените Canada Goose Camp Първа Hoody син цена

Това е нищо повече от невероятно да се мисли колко далеч В картини дори анимация са дошли само за няколко кратки години. Сравни 'Алфа и Омега,' нов 3 D 'Тоон от Crest Animation (и Lionsgate) за' Hoodwinked 'или' Me полет до Луната 'рязани снимки процент от само преди няколко години. Визуално, по-новата филма е на светлинни години напред от тези усилия.

никога не сте виждали 3 D куче лигавене тази реална.

И 3 D тук е поразителен само по време на снежна топка битки и карибу stampedes.

Става дума за вълци, които живеят свободно в дивите земи на един парк в Канада. Опаковката е разделена на алфи ръководството и лов клас, които се размножават само с вида си и Omegas, най-шантави закачалки за които наистина не се тегли на тежестта им в пакет.

Само г-жа Луис, по-сладък изрази но яростно защитно майка на Кейт, се приземи в съответствие смее.