За последните 18 години на фестивала, се проведе в района на Parksville Qualicum да отпразнуват завръщането на Brants '; в пика на междинно кацане може да има най-много 20 000 гъски.

Често те ще пристигнат в техните места за гнездене, преди снегът се разтопи и трябва да бъде в състояние да се издържат, докато храната е на разположение. Тези птици са много чувствителни към човешкото посегателство в техните места за гнездене и съществуват опасения за бъдещето си, ако се разработват източници на газ и нефт.

Кучета трябва да се държат на каишка по всяко време и от вас се иска да запази кучета далеч от водата и от под скалите и блъфове на Goose Spit. Тази зона ще бъде патрулираха толкова по-добър вариант е да използвате други паркове с речни или горски пътеки.

След производството и повишаване на тяхната млада те имат няколко кратки месеца, за да се подготвят за дълъг обратна миграция, която ги вижда, плаващи далеч над Тихия океан, преди да направи първия си престой в Южна Калифорния.

За кратко време в началото на март до средата на април, нашите брегове осигуряват съществена междинно кацане в подкрепа на една трета от населението на вода птица Тихия flyway.

Има три вида Брант гъски, на тъмно корем (главно в Сибир), бледо корем (намира се в Гренландия, Източна Канада и Северна Европа) и нашата местна черен Брант.

Желаем за по-добро време от вихъра на 2010 г.!

често се бърка с Канада гъски на Брант е по-малък с по-къс врат, тегло е между един и половина и два килограма. За разлика от кокошката, Канада, Brants имат 'бели огърлица' от пера около горната част на врата си и те не разполагат с белите очни петна.

Брант гъски правят годишния си миграция с ключови спирки по нашите брегове

Пристигане в началото на март в големи количества Брант гъски могат да се видят по протежение жените Canada Goose Chilliwack Bomber зрънце реплика на източното крайбрежие на остров Ванкувър. Тяхното пристигане съвпада с мицел от херинга. Това високо съдържание на протеини храна, богата допълва диетата им, като им предоставя допълнителни мазнини резерви.

Считано от 1 март до 20 май ще има специални подзаконови нормативни актове в Spit за собственици на кучета. Необезпокоявани хранене е от съществено значение за тези птици, тъй като това е крайната им подготовка и шанс да направите фина пера и добавяне на тяхната доставка на мазнини.

В допълнение към фестивала Parksville, Comox Valley природолюбители са създаване на телескопите от видимата площ с информационен център в Goose Spit парк в Comox на 23 април от обяд до 3.

Тази година фестивалът се провежда от 05 март до 19 април и включва голямо разнообразие от дейности, включително, диви животни, екскурзии и приключения, деца пролетната ваканция Camps, занаятчии и конкуренцията птица преброяване.

Брант гъски са склонни да летят в различни по размер стада, близо до брега и крилата им са наклонени назад. Хранене време за Brants е много специфична те се храните на прилива на отдръпва, когато морска трева е изложена; те също ядат морски маруля и водорасли.

Миграцията от Калифорния и Мексико е в ход и източните брегове на остров Ванкувър от Parksville до Саратога Beach играят ключова роля в този процес.

жените Canada Goose Chilliwack Bomber зрънце реплика

На Брант гъските са една такава птица и имат много специфични нужди по време на престоя им. При напускане на Мексико те летят денонощна близост до бреговата линия, което прави една спирка яма да зареждат своите мазнини и енергийни нива, преди да продължите да Аляска и канадската Арктика.

В съответствие с непредвидим време тази зима, март влезе с много силен рев.

Те влизат в плитки води, когато светлата част на почивките и те прекарват деня в близост до брега. Веднага след като здрач подходи, те се отправят към безопасността на откритата вода за през нощта.

Тялото на тези гъски е черен черно с бяло кант на перата; те също имат бели флангови пера и бяла задница.

Въпреки че тези късни бури сеят опустошение на нашите външни планове, те представят далеч по-голям проблем за пролетните прелетни птици.