жените Canada Goose Chilliwack Bomber черен цена българия

Чифтосването и NestingWhen на Канада гъска става две години, те ще започнат да търсят половинка. Те са моногамни и обикновено ще останат заедно за цял живот. Ако един от помощник-капитаните умре, другият ще избере втората половинка. Женската ще положи между 3 8 яйца и едновременно мъжки и женски ще защитава гнездото. Въпреки това, жената се прекарват повече време в гнездото като мъжкият остава наблизо за защита. Гнездото е съставена от треви и надолу пера. Женската ще късат малки надолу пера от гърдите си и ги слагат около вътрешността на гнездото. Яйцата обикновено се излюпват след 24 28 дни. По време на инкубационния период, възрастните гъските ще сменяне на перата, или губят своите летателни пера, за да получат нови. През този период те не могат да летят. Те ще получат своите нови летателни пера и преди падането на миграцията и това е, когато те учат малките си да летят.

Meet Zoe, на Редки Golden Зебра

Meet Zoe, единственият Golden Зебра знам, че е в плен днес. Зоуи не е албинос, тя има заболяване, наречено amelanism. Научете повече за Дивите котки в Северна Америка със снимки и видео клипове.

10-агресивните породи кучета Темперамент Оценки и Информация

PopulationOnce заплаши с намаляващите популации, поради над лова и загубата на местообитанията им, канадската гъска, (Branta Canadensis), сега е един от най-разпространените птици в Северна Америка. През 1950 се е смятало, че Giant канадска гъска, по-голям подвид, бяха изчезнали докато се намери една малка стадо през 1962 г., в Минесота. Сега с по-добри закони за лова и подобрения presevation цифрите се изкачват отново. С намаляването на броя на природните хищници и година около източници на храна в по-меки климатични условия, някои от тези естествено прелетни птици са решили да се установят в по-топъл области година.

RTalloni преди 17 месеца от кратко пътуване

DescriptionThere са най-малко единадесет подвида на гъска Канада. Обикновено видовете получават по-малки и се движат на север и по-тъмна, докато се движите на запад. Четирите най-малките форми в момента се считат за отделен вид, наречен ричардсънова гъска. Всички те се отличават с черна глава и шия с бели бузи и каишка брадичката. Те имат дълга черна врата, тен на гърдата и кафяв гръб. Най-големият от гъските Канада е най-голямата Канада гъска, която е и най-често срещаните. В Канада гъска може да тежи между 7 и 14 паунда с разпереност на крилата от 50 до 71 инча. Мъжките и женските вид изключително сходен и единственият начин да се визуално ги различиш е, че женската е малко по-малък.

The каракал е средно голяма дива котка и се отбелязва, за това е красиви издължени, тъфтинг черни уши. По-долу е даден списък на някои забавни имена на животни. Списъкът съдържа имената им като мъже, жени, деца и групи. Зоуи не е албинос, тя има заболяване, наречено amelanism. Те получават името си от бялата долната страна на опашката им, които те ще се повиши и 'веселяк' като предупреждение към друга елен. Обичам като Четирите Дивите котки на Северна Америка

HabitatThe канадска гъска е роден в Северна Amnerica и породи в Канада и северните части на Северна Америка. Те са били намерени във всеки contigous щат на САЩ и провинция канадската по едно или друго време. Те гнездят в райони в близост до водни източници, като езера, потоци и реки. Те обикновено издигане на гнездото си, за да държи под око за хищници. Понякога можете да намерите гнездо на върха на бобър квартира. Канада гъски са особено любители на тревни площи. Най-лесно може да се извари тревата и красиви поляни им дават видимост към всички приближаващи хищници. Те като че ли се превръща в много любители на голф игрища, паркове и някои летища, където те не само се превръща вредители, но кал също да бъде много опасно.

Вие също може да EnjoyThe тежкото положение на Каракал неуловим дива котка

I беше прекъснат в четене тази преди и сега съм през интересни факти. Такива невероятни същества! Имам специален спомен от миналата пролет, защото взех малка страна походи с четири от моя 3 6 йо Grands в горната част на щата Вашингтон. Те ние подравнена, младият най-близо до мен и най-старият стопанство ранг на гърба. Ние трябваше да спре за най-малките, за да си почине една минута, когато гъските летяха над, ниски и се отправиха към близкото езеро. Бях зает и не би забелязал, освен един наду клаксона над главата ми. Погледнах нагоре заради натоварения хаоса на момента и извика: 'Hellooooo гъска!' Малките Grands мислеха, че е толкова смешно, че те почти падна на земята смях. Аз сега се усмихва на глас, когато виждам гъски. Благодаря за подробностите и напомнянето на тази памет. :) И сега знам, че те биха могли да ни види много добре!

DietThe Канада гъска е растителноядни и се храни предимно с трева, водни растения, острици скункс зелеви листа и змиорка трева през пролетта и лятото. Те също така ще изток малки риби и насекоми. През есента и зимата, те са склонни да се хранят с предимно семена и плодове. Те са известни като особено любители на bluberries. Те са известни със своето умение премахване на kernals от стария, суши царевични кочани. В много райони около публични езера и паркове, ще намерите те са се превърнали в това, което някои питомни и ще се 'лекува' като парче хляб от хора, които избират да ги нахранят. Моля, бъдете сигурни, за да се помни, че те все още са диви животни, са могат да бъдат много непредсказуеми.

аз така жените Canada Goose Chilliwack Bomber черен цена българия се радваше този хъб. Охайо е едно от местата, канадски гъски искали да се приземи и да остане и да остане. Наш тук в Охайо са доста опитоми и смели понякога. Ние сме постоянно спиране на колата и чака ред от тях да ходи другата страна на пътя. Някои хора са били известни на действително се измъкнем от техните автомобили и директен трафик около гъските. Те не са прекалено шумни тук или в небето над Охайо. Аз не знам защо това е друг, отколкото ние Охайо хора и гъските се разбираме помежду си доста добре. Благодаря много за вашата интересна и информативна статия! Вашите снимки на тях са чудесни също.

Възможно ли е да търсите нова кученце и би искал да се знае кои породи кучета не могат да бъдат най-добре с деца. След това много изследвания, аз съм съставила списък на 10 най-агресивни породи кучета.

PredatorsOnce на Канада гъска достигне зряла възраст, те обикновено не са плячка, освен от хора. Нормални хищници на гъсета са койоти, лисици, орли, соколи и ястреби. Миещи мечки и мечки често ще нападат яйцата. Както мъжкото и женското ще защитава малките си на всяка цена. Разпространение крилата си, клаксони и съскане на всичко, което идва, за да затворите. Те ще атакуват и хапе хищника, докато преследването тя далеч или се опитва умрат. Средната им продължителност на живота е 24 години, обаче, има доклад на Канада гъска, които са живели да бъде малко над 40 години в плен.

MigrationCanada гъски са известни със сезонните миграции. По време на падането им миграция, която обикновено е от септември до ноември, те се връщат към по-топъл климат в южните райони на Съединените щати като Флорида и Тексас. Тяхната пролетната миграция ще ги вземе обратно към северните райони и в Канада. В Канада гъска е добре известен със своята V образна летящ формация. Тази формация се завърта между някои гъски, тъй като отнема повече енергия, за да бъде лидер. Другите следват в образуването на V, пестенето на енергия. Те могат да летят до 1500 мили в един ден, но обикновено летят на по-спокойно скорост. Тяхната 'плаване' скорост е около 30 до 40 мили на час, но ако бързате, те могат да летят до 60 мили в час. В Канада гъска обикновено ще се върне на мястото, където е роден, за да гнездят. Те често ще избере същото гнездо те са напуснали преди година, ако има такива.

Факти и информация

suzettenaples преди 3 години от Неапол, Флорида

През последните години Goose населението на Канада е нараснал до точката, че те се считат за борба с вредителите, поради техните изпражнения, шум и понякога агресивно поведение. Имам един приятел в Колорадо, който е живял в апартаментен комплекс и за малко време. Един ден и тъй като тя излезе на вратата й, на път за работа, и бе посрещнат от много отбранителна майка гъска! Очевидно, тази майка гъска е снася яйцата си в повдигнат цветна леха точно срещу апартамента й врата. Новата майка гъска не пусна моя приятел излезе входната врата. Тя трябваше да се обадя на и поддръжката човек да помогне дадем майка гъска с метла, така че тя може да получи до колата си. Това продължи в продължение на дни, докато майка гъска реши, че няма да бъде заплаха и започна да я остави да мине само с предупреждение 'съска'. Разярена майка или баща гъска, защита на техните малки могат да бъдат доста плашещо.

Северна Америка е дом на четири вида диви котки. The Bobcat, Lynx, оцелот и Puma или Кугър се считат роден в Северна Америка. Научете повече за Дивите котки на Северна Америка.