аксесоари, за да победи на Саскачеван студа

обаче Валак каза, че си струва цената и ако сте готови да плащам малко повече, за да се преборя с елементи, тя ще свърши отплаща за вас в края.

'Onesies, те са вид завръщат. Можете да почти на живо в тези неща. Те имат ципове около талията, така бърз и лесен достъп за когато трябва да отида до тоалетната', препоръчва той.

якета са стандартни. Но не толкова стандартно е отопляем стелката за краката си.

Анди Валак в Sunshine ски. Кевин Мартел / CJME

Валак каза руно може да направи подходящ среден слой, последвано от по-тежко най-горния слой, нещо като гъска яке Канада. Валак каза това са толкова популярни, те почти не може да ги държи на склад.

Избягването на студено това време на годината може да бъде предизвикателна, ако не и невъзможно подвиг, нещо, Саскачеван жители знаят добре, но развитието на зимни дрехи се подобрява с всяка година.

Sunshine ски има членове на дрехи, които могат да покрият всеки инч от цялото ви тяло. Въпреки това, има препоръчителен начин за справяне с екстремни температури.

жените Canada Goose Chilliwack Bomber Hyachinth реплика

зазимяване себе си не винаги е евтино. На отопляеми ръкавици и стелки могат да ви се движат някъде между $ 200 и $ 400.

'Веднага след като те влязат в магазина жените Canada Goose Chilliwack Bomber Hyachinth реплика те вече сте навън. Имаме списък на чакащи дори за идващи следващата ни ред в.'

'Хората с проблеми артрит или движение в ръцете си, те купуват един чифт от тях и че обикновено решава проблема веднага.'

По същия начин като на стелки, отопляеми ръкавици или ръкавици също са популярни, особено сред тези с медицински проблеми.

'Те могат да отидат в ски обувки, много хора на петролните полета те ги поставят в своите работни ботуши, полицаи се разхождат по цял ден те ги харесвам в ботушите им също. Това е само една малка електрическа батерия, която отоплява си обувка през през целия ден.'

', които просто се щраква на багажника или върху обувката си. Можете да получите около шест часа живот на батерията,' обясни Валак.

'компании са определено стават по-умни, че да се вида на материалите те се поставят в сака.'