Съчувствам проблем М. Дънбар с изпражненията, оставени от Канада гъски. Не са единични ефективни мерки за разходи, които могат да бъдат взети, за да се реши този проблем. В момента служители на Парк съвет се ангажира в усилията да се използват машини, който премахва фекална материя от земята, с пределната ефективност за платената цена. Ние също така се получи предложения за поставяне на кратък бариера на брега на езерото.

Най-честият въпрос ме питат по този въпрос е 'Защо да не ги снимат всичко?'. Правителството на провинцията са извършвали на бракувани от гъски по-рано тази година в района на Cultus езерото, но цифрите умъртвени, са недостатъчни, за да имат съществено въздействие. Актуални федерални наредби (Закон за прелетни птици конвенция) правят много трудно да бракувани големи числа.

Cultus занимават с Канада гъски

Канада Гъски изпражненията не са жените Canada Goose Chilliwack Bomber Summit розов реплика проблем, уникален за тази област; Наистина, общини около Британска Колумбия са били принудени да се справи с този въпрос, особено в Okanagan района, където някои плажове трябваше да бъдат затворени поради обема на гъски изпражнения. Той бързо се превръща в здравен проблем, а не един на околната среда. Това е въпрос, ние сме като с увеличаване на сериозност като гъска населението на Канада бързо се разширява.

жените Canada Goose Chilliwack Bomber Summit розов реплика

Re: Твърде много Cultus Lake гъски (M. Дънбар, Chilliwack Напредъкът на 28 юни)