2 арестуван в Bradley County За утежнява Грабеж

Marquise Джаксън, 24, е бил прострелян и убит на водите улица в събота вечер. Chattanooga полиция са отговорили на 200 блок на водите улица по доклада на стрелба. Полицията разположени Джексън страда от животозастрашаващи огнестрелни рани. Той бе установено, че страда от множество огнестрелни рани. Медицински персонал извършват CPR. Jackson поддал. (Щракнете за повече)

1 убит при инцидент на Amnicola Highway неделя Следобедна

Marquise Джаксън, 24, убит на водите Стрийт

велосипеди Ride Across Тенеси За да се проведе през септември

Тенеси отново ще бъде разделена на три сегмента: 1 септември през 26-ти септември; 12 октомври чрез 27 октомври; и 19 Dec. през януари 15. Лов пъти, с изключение на първия ден, са един половин час преди изгрев до залез слънце за всички останали дни.

Рой Exum: 'Не стъпвам върху мен'

Doves са намерени в цялата различните региони в страната, но най-високата концентрация е в земеделски площи. Ловецът трябва да има в неговия / нейния жените Canada Goose Constable Parka кафяв реплика притежание валиден лиценз състояние лов и Тенеси мигриращите Bird разрешение по всяко време, при лов. Ловците трябва да имат разрешение земевладелец да се ловува на частна земя.

3 Хората заснет на Додсън Avenue; Заподозрян задържан

NAACP Посещения County Комисията Гласувайте определя нови $ 45 такса за обвиняеми

Александър призовава EPA да Отървете Предложение за предлагане на нови стимули за Big Wind

Село Volkswagen River Gorge Omnium определен за 27 август и 28; Търсят се доброволци за

UT, Great Smoky Mountains National Park Release New Биоразнообразие Web Application

Dove сезон се открива в неделя, на обяд (местно време), което бележи годишен началото на един от най-дълго стоят открити спортни традиции Тенеси.

Трима души бяха застреляни на Додсън Avenue рано в неделя сутрин, и заподозрян по-късно бил задържан. Полицията обезпечени района и разположени местопрестъпление. Полицията е открила, че трима души са били ранени в резултат на огнестрелни рани по време на инцидента. Всички наранявания. (Щракнете за повече)

2013 сезон

General Bell: За съжаление, г-н Кук е изготвил бойните линии и отговор (2)

Последни Hamilton County Jail Резервация Доклад

Dove Сезон Отваря в неделя в Тенеси

бях дълбоко натъжен да прочетете коментари Дейвид Кук в неделя Times Free Press, озаглавена 'Warfare, линч и Кулидж парк.' Това каза: Аз предполагам, че е достатъчно справедливо да се разбере най-накрая с яснота защо някои са против създаването на 'Charles H. Кулидж Медал на Center Honor наследство' в относително неизползван и много малък ъгъл на парка кръстен. (Щракнете за повече)

Един от любимите ми възгледи за Americana, и това, което е гражданин наистина означава, се нарича 'The Gadsden флаг.' Може би си спомняте, че е по-дървен материал гърмяща навити и готови да ударят по един жълт флаг с думите, 'Dont (SIC) стъпват на мен.' Тя възниква по време на Войната за независимост и е обявен за един американски генерал, Кристофър Gadsden, който го е проектирана. Като барабаните на войната. (Щракнете за повече)

В допълнение към началото на гълъб сезон, в началото на сезона за Канада гъска също започва на 1 септември и ще продължи до 15. септември Има дневен чанта от пет за Канада гъска.

дневния лимит чантата е 15. Няма ограничение на яка гълъби. Doves не са лесно разпознаваеми като яка гълъби ще се считат за траурни гълъби и ще носи точки за срока ежедневно чанта на траур гълъб. Никой не може да отнеме мигриращите диви птици с помощта на стръв, или върху или над всяка стръв област. Всяко автоматично товарене или повтарящ пушка трябва да е в състояние да побере повече от три обвивки при лов гълъб. В Тенеси Лов трапинг Ръководството 2013 също могат да се видят на интернет страницата или копие може да бъде получена във всеки регионален офис TWRA или където и ловни и риболовни лицензи се продават. Феновете, които се возят в парка ще получават безплатни общо признание билети, допълва от United Healthcare. А мотоциклети съединение ще бъде предвидено. Не се изисква опит, и. (Щракнете за повече)

жените Canada Goose Constable Parka кафяв реплика